Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyNa Folimance, Praha - Vinohrady

Na Folimance, Praha - Vinohrady
Cena4 120 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 473 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


V žádané lokalitě Vinohrad nabízíme k prodeji příjemný a světlý byt 2 + kuchyňský kout, který ale není součástí ani jednoho z pokojů a je umístěn v samostatné místnosti. Oba pokoje jsou orientovány do tichého a zeleného vnitrobloku (lze využívat) a jsou neprůchozí. V jednom z pokojů je vestavěné dřevěné spací patro. V bytě se dále nachází samostatná toaleta, koupelna se sprchovým koutem a komora + úložné prostory vybudované v předsíni snížením stropu. Okna jsou nová plastová, v místnostech a předsíni se nachází parkety a plovoucí podlahy, topení v obou místnostech je plynové (wav-ky). Byt se prodává bez nábytku. Byt se nachází v 2.NP domu v ulici Na Folimance Praha-Vinohrady. Dům prošel nedávno celkovou rekonstrukcí společných prostor, poslední část rekonstrukce, přední fasáda, je naplánována na příští rok.

Zastávky tram 6, 11 Pod Karlovem a 7, 18, 24 Svatoplukova cca 5min. Pěšky se dá dojít na I.P.Pavlova za 10 minut. Park Folimanka a sportovní hala jsou v bezprostřední blízkosti.

Prodejní cena 4120000Kč. Byt je k dispozici ihned.

We offer for sale a nice and bright apartment located in a popular district Prague-Vinohrady. The apartment consists of two rooms and a kitchen corner situated in a separate room (2+kk). Each room has its own entry door and looks into a quiet and green courtyard (available for use). One of the rooms is equipped with a built-in wooden sleeping floor. The apartment further includes a toilet, bathroom with shower, storage room and storage space built in the hall by lowering the ceiling. Recently installed windows are plastic, room and entry hall floors are covered with parquettes and floating floor, there is gas heating in both rooms. The apartment is being sold unfurnished. The apartment is placed on the 1st floor (2nd floor above ground) of an apartment house located on the street Na Folimance Prague-Vinohrady. The house has recently undergone a complete renovation of public premises. The remaining part of renovation, ie. the front facade, has been scheduled for the next year.

Tram stops 6, 11 Pod Karlovem and 7, 18, 24 Svatoplukova are approx. 5min. The major public transport node I.P.Pavlova square lies within 10 minute walking distance. Park Folimanka and the sports hall are located in the immediate vicinity.

Sale price 4120000 CZK. The apartment is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516827
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha53
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.