Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 33 m² bez realitkySkřivanova, Brno - Ponava, Jihomoravský kraj

Skřivanova, Brno - Ponava, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 640 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízíme pronájem plně vybaveného bytu 1+1, který se nachází v atraktivní lokalitě v části Ponava na ulici Skřivanova, na klidném místě v bezprostřední blízkosti parku Lužánky.

Byt o výměře 33 m2 se nachází ve 4. patře pětipatrového cihlového domu s výtahem. Byt disponuje předsíní, koupelnou s WC a sprchovým koutem, kuchyní a obytnou místností, která je od kuchyně oddělena prosklenou stěnou (viz foto). Okna jsou orientována do vnitrobloku, takže sem nedoléhá hluk z okolních ulic.

Prostorná kuchyně je vybavena elektrickým sporákem a troubou, digestoří, myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, lednicí a varnou konvicí, včetně nádobí. V bytě se dále nachází pračka, žehlička, vysavač…

V pokoji je nová postel, na míru vyrobený stůl se dvěma pracovními místy, knihovna a komoda. V bytě se nachází množství úložných prostor (vestavěná skříň a podhled v předsíni, dvě malé úložné místnosti se vstupem z pokoje).

Možnost připojení UPC internetu a kabelové televize, topení ústřední. Parkování před domem. Byt je nekuřácký a není vhodný pro domácí mazlíčky.

Měsíční nájem činí 12 500 Kč + 3640 Kč poplatky a zálohy na energie/ 1 osoba (pro 2 osoby cca 4700 Kč). Vratná kauce činí 15 000.

Byt je volný, prohlídky možné od 10.7.2023

We are renting this fully equipped apartment near Brno city center. The apartment is situated in favored locality of Brno-Kralovo pole, just around the corner from Luzanky park, 15 minutes walk from Moravske namesti. Groceries and restaurants as well as other shops are very close and the apartment itself is in very calm neighborhood. Tram stop for no. 1 and 6 is just two minutes walking distance.

The 33m2 flat situated on the fourth floor of apartment building equipped with elevator. There is a hallway, bathroom, kitchen and bedroom (kitchen and room are divided with window wall).

The kitchen includes equipment such as electric cooktop, oven, kitchen hood, dishwasher, microwave and refrigerator with freezer. It is also equipped with convenient kitchenware and new washing machine. The room is furnished with new double bed, large desk with two working spots, chest of drawers and bookcase. There is also variety of built-in storage units and two closets.

Please note that it is a non-smoking apartment and it is not suitable for pets, thank you.

Monthly rent is 11.000 CZK + energies 2.340 CZK for 1 person (3.260 CZK for 2 people). Also it is needed to cover refundable deposit 15.000 CZK

The apartment is vacant and ready to move in. In case of interest don’t hesitate to contact us, we are fluent in English and Czech.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516842
Dispozice1+1
Dostupné od17. 7. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha33
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 248 m (3 min)
PoštaBrno 6
🚶 426 m (5 min)
ObchodVečerka-Potraviny
🚶 133 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 363 m (4 min)
RestauraceLeonardo
🚶 180 m (2 min)
LékárnaLékárna Štefánikova
🚶 292 m (4 min)
ŠkolaJazyková škola P.A.R.K.
🚶 36 m (0 min)
Mateřská školaMateřská škola Staňkova
🚶 310 m (4 min)
SportovištěDenny
🚶 69 m (1 min)
Hřiště
🚶 315 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.