Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 20 m² bez realitkyKe Škole, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský kraj

Ke Škole, Mníšek pod Brdy - Mníšek pod Brdy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


MASÁŽNÍ STUDIO

Z důvodu nedostatku času přenechám pronájem zavedeného masážního studia v bytovém domě, k dispozici také prostor kuchyňky a sociální zázemí. Pronajímatel je přímý vlastník, nikoli realitní kancelář. Cena za pronájem je 5.000 Kč dle dohody + poplatky 1.000 Kč.

Lze se dohodnout na spolupronájmu s jiným masážním studiem nebo jinou osobou, poskytující masérské služby. Výše nájmu lze rozdělit na 2 subjekty.

Další možností jsou rychlé změny zařízení prostoru k jinému účelu nájmu - kancelář, ordinace, showroom, kosmetické studio apod.

V těsném sousedství jsou dlouhodobě fungující další jednotky - prodejna potravin, zahradnické centrum, výroba a prodej domácích těstovin, výukové a vzdělávací centrum, lékařská ordinace.

Prostor se nachází v novostavbě bytového domu, vlastní vstup z podloubí domu, příjemné, moderní prostředí. Velký potenciál lokality díky značné koncentraci obyvatel ze stávajících i nově vznikajících bytů a rodinných domů v Mníšeckém Edenu (až 5.000 obyvatel).

Mníšek pod Brdy působí také často jako spádová oblast pro sousední menší obce, 300 m od prostoru se nachází Základní škola Mníšek.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu516998
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha nebytového prostoru20
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.