Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru • 65000 m² bez realitkyBartošovice v Orlických horách - Bartošovice v Orlických horách, Královéhradecký kraj

Bartošovice v Orlických horách - Bartošovice v Orlických horách, Královéhradecký krajVybaveno
Cena1 Kč


Lyžařský areál v lokalitě Bartošovice v Orlických horách o rozloze 6,5 hektaru. Tento areál je v provozu již od roku 1995 a pyšní se každoroční vzrůstající se návštěvností. Vybudoval se zde snowpark, otevřela se lyžařská škola, půjčovna lyžařského a snowboardového vybavení, postavil se komplexní zasněžovací systém a další… S rozvojem samotného areálu se ruku v ruce rozvíjejí i služby v samotné obci, zejména vznikají nové ubytovací kapacity a stravovací zařízení.

Lyžařský vlek TLV 12 je dlouhý cca 400 m, provazový vlek Kindle cca 50 m. Celý areál má rozlohu 6,5 hektaru na vlastních pozemcích a součástí prodeje je budova vleku, skladovací prostory, dřevěné garáže a kompletní vybavení areálu.

Více informací o lyžařském areálu poskytneme pouze vážným zájemcům.

Cena je dohodou. V případě zájmu volejte na 606543113.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517020
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha nebytového prostoru65 000
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.