Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 3+1 • 73 m² bez realitkyVeselé - Veselé, Ústecký kraj

Veselé - Veselé, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena2 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 875 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji zděný rekreační objekt v Českém středohoří v obci Veselé s obytnou plochou 73 m2, s garáží a kotelnou 22 m2, společně s okrasnou zahradou o celkové výměře 1381 m2. Nemovitost je možné využít i celoročně k trvalému pobytu.

Z předsíně se dostaneme do chodby, ze které je přístup do technické místnosti, koupelny, WC a obývacího pokoje s masivní dřevěnou podlahou. Dominantou obývacího pokoje je krb a francouzské okno, kterým je možné vyjít na zahradu. V přízemí je též zcela nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči z roku 2017. V prvním patře se nachází dva pokoje. Jeden z pokojů je opatřen balkonem, z druhého pokoje je možné se dostat na půdu se zateplenou střechou.

Garáž je rozdělena do dvou místností, přičemž jedna je využívána jako dílna a druhá jako kotelna. V nově instalovaném kotli, který je napojen na ústřední topení, lze topit uhlím nebo dřevem. Komín je v nerezu vyvložkován.

Ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem. Nově je objekt napojen na vodovodní řád a existující studnu je možné využít na zalévání zahrady. Odpad je sveden do septiku.

Na zahradě je vybudována krytá pergola s grilem a udírnou. Dále je zde k dispozici ohniště, prostor pro nadzemní bazén a dřevěné dětské hřiště. Zahradní náčiní je možné uskladnit v zahradním domku. Na zahradě také naleznete kvetoucí skalky a okrasné dřeviny.

Na nemovitosti neváznou žádná zástavní práva ani jiné závazky. V okolí se nachází spousta turistických zajímavostí a krásná příroda.

Telefon: 724 012 538

RK NEVOLAT!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517078
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha73
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.