Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 80 m² bez realitkyVrchlického, Praha - Košíře

Rezervováno
Vrchlického, Praha - Košíře
Cena5 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 979 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Jako majitel bez spolupráce s realitkami nabízím k prodeji zrekonstruovaný byt na Praze 5. Byt má 4 neprůchozí pokoje, 2 koupelny (v každé je WC), kuchyňský kout a prostor pro jídelnu/obývák/vstupní halu. Celková podlahová plocha je 80 m čtverečních (včetně sklepa, komůrky a lodžie), samotný byt má 70 m čtverečních.

Promyšlenou dispozici ocení jak rodina se staršími dětmi, tak pronajímatel čtyř uzamykatelných pokojů.

Byt se nachází blízko centra a má dobré dopravní spojení přes den i v noci. (To platí i pro spoje na letiště.) V rezidenčních zónách se dá snadno zaparkovat (i v neděli večer najdete místo do 150 m od domu). Více informací a videoprohlídka (celé video) na: www.byt.unas.cz

As an owner without cooperation with real estate agencies I offer for sale a renovated apartment in Prague 5. There are 4 separate rooms, 2 bathrooms (each with a toilet), kitchenette and space for dining / living room / entrance hall in the apartment. The total floor area of the apartment is 80 square meters (including cellar, storage room and enclosed balcony), the apartment itself has 70 square meters.

The functional layout will be appreciated both by the family with older children and the landlord of four lockable rooms.

The apartment is located near the center and has good transport links both day and night. (Also for transport to the airport.) In residential areas you can easily park (even on Sunday evening you will find a place within 150 m from the house). More information and a video tour at: www.byt.unas.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517092
Dispozice4+kk
Dostupné od30. 3. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBD
RizikaPrověřit »
Plocha80
VybavenoNevybaveno
Podlaží4
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.