Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 115 m² bez realitkyPod Kapličkou, Praha - Žižkov

Pod Kapličkou, Praha - ŽižkovMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby6 500 Kč
+ Vratná kauce56 000 Kč


Moderní byt s 25 m2 terasou a dechberoucím výhledem na Prahu situovaný v 6. patře rezidenčního komplexu s podzemním parkováním na rozhraní Žižkova a Strašnic. 90 m2 byt je orientován na JV, J a Z. Přes koruny stromů nabízí úchvatné výhledy na Prahu při východu slunce i jeho západu. Klidná lokalita s množstvím zeleně a rychlou dostupností do centra. Jen dvě zastávky autobusem od stanice metra Želivského nebo 10 min pěšky, dále autobus směr Florenc. V těsné blízkosti tenisových kurtů a dětského hřiště, Malešický park je vzdálen do 15 min pěšky.

Interiér bytu tvoří prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem (42 m2), 2 samostatné ložnice, koupelna s vanou a sprchovým koutem, dvěma umyvadly, toaletou a bidetem, dále toaleta pro hosty a vstupní chodba. Terasa je přístupná ze všech hlavních místností. Možnost pronájmu s plným nebo částečným vybavením. Byt je ve velmi dobrém stavu a v 07/2019 byla instalována klimatizace.

Dubové dřevěné podlahy, francouzská okna s venkovními žaluziemi, vestavěná skříň ve vstupní hale, pračka, sušička, připojení k internetu, alarm, sklep 5 m2, výtah. Jedno parkovací stání v ceně. Možnost pronájmu dalšího parkovacího stání. V případě zájmu je možné zajistit pokračování pravidelného úklidu na týdenní bázi. Poplatky za výtah, údržbu zeleně, úklid společných prostor, spotřebu vody a energií 6.500 Kč měsíčně.

This high standard, fully furnished 2-bedroom flat with a 25 m2 terrace providing far reaching views is situated on the 6th floor of a modern building with underground parking. Located in a quiet green neighbourhood on the border of Žižkov and Strašnice, in an area with quick connections to the city centre, just minutes from the Želivského metro station, in close vicinity of tennis courts, a children's playground, and a sports & leisure centre and the Malešický park.

The interior includes a spacious living room with a fully fitted open kitchen (42 m2), two separate bedrooms, bathroom with a bathtub and a walk-in shower, two sinks and a toilet, a guest toilet, and an entry hall with built-in wardrobes. The terrace, which faces towards south-east, south and west, is accessible from all main rooms.

Air-conditioning installed in 07/2019, oak floors, French wooden windows, washing machine and tumble dryer, access to the Internet, alarm, audio entry phone, 5 m2 cellar, lift from the garage. One parking space included. Common building charges and utilities CZK 6,500/month. If interested, a regular Friday cleaning and ironing service can be arranged.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517144
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 10. 2020
VlastnictvíOsobní
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha115
VybavenoVybaveno
Podlaží6
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Terasa
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDTřebešín
🚶 336 m (4 min)
PoštaPraha 3
🚘 1 084 m (2 min)
ObchodMini market
🚶 586 m (7 min)
BankaČeskomoravská stavební spořitelna
🚘 1 022 m (2 min)
RestauraceV Růžové zahradě
🚶 224 m (3 min)
LékárnaScarabeus
🚘 1 482 m (3 min)
ŠkolaStřední průmyslová škola elektrotechnická
🚘 1 660 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 754 m (9 min)
SportovištěSportovní hala VŠE V praze
🚶 72 m (1 min)
HřištěHříště Pod Kapličkou
🚶 107 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.