Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 240 m² bez realitkyParačov - Paračov, Jihočeský kraj

Paračov - Paračov, Jihočeský krajVybaveno
Cena6 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 28 312 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej venkovské usedlosti v podhůří Šumavy.

Rozlehlý statek po rozsáhlé rekonstrukci má čtyři samostatné bytové jednotky o celkové ploše 240m2. Každá jednotka má vlastní elektrické měření, sociální zařízení a kuchyni. Součástí objektu jsou také dvě velká oddělená nádvoří, dvě stodoly, krytý grilovací prostor pro cca 25 osob a letní terasu ze sibiřského modřínu. Objekt má čistý, vysoký a velmi prostorný sklep, technickou místnost a vlastní studnu. Celková rozloha nádvoří, zastavěných ploch a zahrady činí cca 1600m2.

Provedená rekonstrukce obsahovala vybudování elektrosítě, kanalizace, topení a vodu, podlahy, obklady, vnitřní i venkovní omítky, nové zařizovací předměty koupelen a toalet, úpravu studny, nové čerpadlo, kotel, radiátory, podlahová topení, vnitřní i venkovní dveře, okna, domácí telefony, přípravu na zavedení internetu aj. Kompletně zateplené půdní prostory umožňují další vestavby. Vše nové, nepoužívané, v záruce.

Objekt lze využít k vícegeneračnímu bydlení, podnikání i pro firemní účely např. jako sídlo firmy, služební byt, kanceláře a sklady, nebo jako rekreační středisko. Horní nádvoří (a stodolu o velikosti 200m2 ), lze využít k parkování pro větší počet vozů, jako zahradu, případně sportovním aktivitám apod. Dolní nádvoří s terasami, ohništěm a dvěma okrasnými skalkami pak může být využíváno jako klidová relaxační zóna.

Dispozice nabízené nemovitosti je v klidné části obce vedle kostela a fary, dvory jsou velmi slunečné se třemi samostatnými vjezdy.

Unikátní nabídka, nutno vidět!

Sale of a farmhouse in the foothills of the Šumava.

The large rural estate is after extensive reconstruction. The property has four separate dwellings with a total area of 240 m2. Each apartment has its own electrical measurements, sanitary facilities and kitchen. There are also two large separate courtyards, two barns, an enclosed barbecue area for about 25 people and a Siberian larch summer terrace. The building has a clean, high and very spacious cellar, a technical room and its own well. The total area of the courtyard, built-up areas and gardens is about 1600 m2.

The reconstruction included the completely new wiring, sewerage, heating and plumbing, floors, tiling, indoor and outdoor plasters, new bathroom and toilet fittings, well treatment, new well pump, boiler, radiators, floor heating, indoor and outdoor doors, windows, home phones, preparation for the Internet connection, etc. Completely insulated loft spaces are ready for attic installation. All new, unused, under warranty.

The object can be used for multigenerational housing, business and for corporate purposes e.g. as a company seat, service apartment, offices and warehouses or as a recreation centre. The upper courtyard (and a 200 m2 barn) can be used for parking for a larger number of cars or as a garden or for sporting activities, etc. The lower courtyard with terraces, a fireplace and two ornamental rocks can be used as a resting relaxation zone.

The layout of the offered property is in a quiet part of the village next to the church and parks, the yards are very sunny with three separate entrances.

An inspection if this unique offer is highly recommended to fully appreciate the location and the property both internally and externally.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517662
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha240
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.