Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 2251 m² bez realitkyBuková u Příbramě - Buková u Příbramě, Středočeský kraj

Buková u Příbramě - Buková u Příbramě, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena9 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 42 405 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


prodej rodinného domu o velikosti 9+2 v klidné části obce Buková u Příbramě. K domu náleží dva balkony a dvě terasy, bazén, přírodní jezírko, garáž a sklepy. Zastavěná plocha je 293 m2 a celková plocha 2 551 m2. Dům se dispozičně skládá: 9x obytná místnost, 2x kuchyň, 3x koupelna a 2x WC. V přízemí se nachází vstupní chodba s prostornou halou (40 m2), zde vlevo je vchod do koupelny o velikosti 12 m2 a samostatného WC (3 m2), vpravo se nachází pokoj o velikosti 27 m2, ze kterého je také přístup na prostornou terasu. Hlavní prostor v přízemí zaujímá obývací pokoj s krbem (70 m2) spojený s kuchyní (24 m2) a jídelnou. Nová kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (sklokeramický sporák s troubou, digestoř, lednice, myčka). Z obývacího pokoje je hlavní vstup na slunnou terasu (120 m2) orientovanou na jihozápad. Z terasy vedou schody na zatravněnou zahradu. Dále je v přízemí další pokoj o velikosti 55 m2, který lze upravit na samostatnou bytovou jednotku s kuchyní. Odtud je vstup na druhou menší terasu (18 m2). Hala v přízemí pokračuje do prvního patra krásným dřevěným schodištěm, které vytváří ústřední útulný prostor domu. V prvním patře se nachází chodba (58 m2) odkud vlevo je vstup do pokoje o velikosti 47 m2, dále do dalšího pokoje (ložnice) o velikosti 29 m2 s balkonem, zde je také koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem (6 m2). Z chodby je vstup na samostatné WC. Další dva pokoje v prvním patře mají velikost 25 m2 a 12 m2. Rok výstavby domu 2006, plastová okna, na podlahách plovoucí podlahy nebo dlažby. V dlažbách zabudováno podlahové topení. Plynový kotel Vaillant, voda je čerpána ze studny, odpad napojen na kanalizaci. Garáž v přízemí o

velikosti 62 m2. Dům je podsklepený. Na pozemku také vybudován bazén s filtrací a přírodní jezírko (80m3) s cirkulací vody, vhodné i ke koupání a sportovní hřiště. Buková u Příbramě je vesnická obec ležící asi 8 km na severozápad od Příbrami v nadmořské výšce 487 metrů s 363 obyvateli. Název Buková pochází z obecného označení jedné ze dvou tvrzí, které v okolí stávaly, postavené pravděpodobně z bukového dřeva. Příslušnost obou tvrzí se váže k Pičínu, který stejně jako Drásov, Bytíz, Třebsko a Drahlín patří k nejstarším místům staroslovanského osídlení Příbramska.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517692
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha2 251
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.