Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 3+1 • 135 m² bez realitkyBystřice nad Pernštejnem - Domanín u Bystřice nad Pernštejnem, Kraj Vysočina

Rezervováno
Bystřice nad Pernštejnem - Domanín u Bystřice nad Pernštejnem, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena2 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 288 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


RELAX-POHODA-RÁJ! Bydlení nebo rekreace na VYSOČINĚ. Z Brna 50 minut po D1 přes Velké Meziříčí nebo stejná doba přes Kuřim. Prodám nemovitost v Domaníně ( část obce Bystřice nad Pernštejnem) zkolaudovanou v roce 2000, ve stavu před dokončením rekonstrukce ( design fasády lze zrealizovat dle několika návrhů architekta a uvažovaného účelu ). Pozemek 1054m2 lze rozdělit na dva a vystavět ještě jeden objekt. V obci nebo její blízkosti několik koupališť, rybníků a vodní nádrž Vír. Pro děti: westernové městečko Šiklův mlýn, Vodní ráj Jihlava.Pro sportovce a turisty: blízká lyžařská střediska, cyklotrasy. Zastavěná plocha domku 85m2. Je napojen na obecní vodovod a septik 9m3, 1/5 domu je podsklepena. Nový rozvod elektro v mědi ( 25A, 2 okruhy, noční proud ). Nová střecha, příprava na obytné podkroví. Přístavba možná. Pozemek je oplocen, v horní části stromořadí, nová kůlna. K pozemku vede zpevněná komunikace. Klidná ale bezpečná část obce, mimo hlavní silnici. Financování HÚ zajištěno.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517832
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha135
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.