Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyOldřichova, Liberec - Liberec, Liberecký kraj

Oldřichova, Liberec - Liberec, Liberecký krajVybaveno
Cena1 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 361 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodávám zrekonstruovaný byt 2+1 s ideálním umístěním v centru města Liberce na adrese Oldřichova 201/24 (tzv. Rybníček). Tento příjemný byt, který bude k dispozici od září 2018, s lehkostí přijmete za svůj nový domov.

Celková velikost bytu je 62,5 m2 (obývací pokoj 20,60 m2, ložnice 16,28 m2, kuchyň 7,58 m2, koupelna 7,43 m2, WC 0,91 m2, chodba 7,54 m2, šatna 2,16 m2). K bytu patří i kumbál o velikosti 1,27 m2, který se nachází ve 2. mezipatře. K využití je dále společná kočárkárna a sklepní kóje.

Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží a byl kompletně zrekonstruován v roce 2011. V bytě jsou provedeny keramické obklady v kuchyni, koupelně a na toaletě. Okna jsou plastová, u menší části děleného okna jsou pak doplněny o sítě proti vniknutí hmyzu. V ložnici a obývacím pokoji jsou na oknech hliníkové žaluzie značky Climax. Interiérové dveře jsou typové foliované osazené do kovových zárubní. Vchodové dveře jsou pak protipožární. Dlažba je umístěna v kuchyni, koupelně, šatně, chodbě a na toaletě. V ložnici a obývacím pokoji je pak k dispozici plovoucí laminátová podlaha. Kuchyňská linka je od společnosti ORESI, a to vč. rohového nerezového dřezu a baterie značky Franke. Linka je osazena spotřebiči Baumatic, a to konkrétně elektrickou varnou deskou, komínovou digestoří, myčkou nádobí, elektrickou vestavnou troubou a vestavnou mikrovlnou troubou. Koupelna je vybavena čtvercovým sprchovým koutem (80x80 cm), rohovou vanou s přizdívkou (135x65 cm), stojící skříňkou s umyvadlem (šířka 80 cm), topným žebříkem (97x60 cm) a dvěma vestavěnými zrcadly. Toaleta je osazena závěsnou keramickou splachovací mísou Geberit.

Vytápění je centrální prostřednictvím radiátorů umístěných v kuchyni, obývacím pokoji a ložnici. V bytě však prakticky není potřeba topit, jelikož je dostatečně vyhříván ostatními byty. Do obývacího pokoje jsou zavedeny kabely od střešní antény, a také kabely od společnosti UPC (internet, TV, pevná linka). Výhledy z obou stran bytu jsou na vysoké rozkvetlé stromy. Dům se nachází na okraji zpoplatněné parkovací zóny. Možnost parkování zdarma v blízkém okolí (80 metrů od domu a dále). Rezidentní stání je pak zpoplatněno částkou 2.000 Kč za rok (100% jistota místa k zaparkování přímo u domu). Krátkodobé stání možné přímo před vchodem.

V rámci vybavení bytu mohu zdarma přenechat 2 šatní skříně, sedací soupravu, jídelní stůl, jídelní židle, obývací stěnu ad. (viz fotografie).

Měsíční výše zálohy na vytápění a vodu pro 2 osoby činí cca 3.700 Kč.

Dům je umístěn na klidném a bezpečném místě, kde se nemusíte obávat žádných problémových sousedů, a kde Vás po ránu bude doprovázet ptačí zpěv. Okolí je několikrát denně kontrolováno Policií ČR i Městskou policií (i kvůli hlídání zpoplatněných parkovacích zón). Naproti domu se nachází mateřská škola Srdíčko a dětské hřiště. Poblíž se pak nachází základní školy Barvířská a Orlí. Dvě minuty chůze od domu je k dispozici supermarket Billa, pět minut chůze pak obchodní centrum Forum. Za stejně krátkou dobu se pěšky dostanete na vlakové či autobusové nádraží či na zastávky MHD. Hned za domem pak začíná cyklostezka podél řeky Nisy směrem na Mníšek.

Pro fajnšmejkry dodávám informace o samotném domu:

Zrekonstruovaný panelový bytový dům má sedm nadzemních podlaží a jedno podzemní podlaží se sklepními kójemi. Uváděný byt se pak nachází ve 3. nadzemním podlaží. Základy domu jsou železobetonové s izolací proti zemní vlhkosti, stěny obvodové panelové, stropy rovněž panelové. Střecha je plochá opatřena krytinou ze svařovaných modifikovaných pásů. Omítky společných prostor jsou vápenné s emailovým nátěrem. Fasáda je tvořena zateplovacím systémem (kromě postranic). Schody jsou panelové dvouramenné s podestou, povrch PVC. Přívod studené i teplé vody proveden, ohřev vody je z centrálního zdroje. Odkanalizování běžné - koupelna, kuchyně a WC. Do bytového domu je zaveden plyn (v rámci bytu není využíván). V domě se nachází zrekonstruovaný opláštěný výtah značky Otis.

V případě zájmu Vám s radostí povím více informací a poskytnu osobní prohlídku bytu.

Realitní makléře prosím, aby mi nevolali, neb budou rychle odbyti. :)

Děkuji za pozornost :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517895
Dispozice2+1
Dostupné od1. 9. 2018
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha62
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.