Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 296 m² bez realitkyNa šejdru, Praha - Libuš

Na šejdru, Praha - Libuš
Cena16 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 67 855 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej rodinného dvojdomu 296m2, Praha 4

Nabízíme k prodeji rodinný dvojdům, situovaný poblíž Modřanské rokle, jednosměrná klidná ulice Na šejdru, Praha 4 – Libuš.

Veškerá občanská vybavenost v místě ( supermarket, pošta, školka, škola, zdravotní středisko, lékárna, optika, sokolovna, cyklostezka, Klub Junior, Klub Senior, restaurace, veterinární klinika. Areál Thomayerovy nemocnice 3 km).

Vynikající spojení MHD s centrem: tři stanice autobusu v docházkové vzdálenosti 2 - 6 minut, autobusem na metro C – Kačerov 11 minut, nebo 3 minuty na zastávku tramvaje Levského. Budoucí stanice metra D Libuš v docházkové vzdálenosti 5 minut. Nájezd na Pražský okruh 6 minut autem.

Dům byl koncipován jako dva samostatné domy, v současnosti jsou v druhém podlaží propojeny.

Původní stav.

Pravá polovina z roku 1976 nabízí dispozici 5+1 se dvěma koupelnami (vana, umyvadlo, okno) a oddělenými toaletami (malé umyvadlo, okno), vestavěnými skříněmi, balkónem, terasou, krytým venkovním posezením a krytým předním vstupem. Kuchyňka má dostatek pracovního prostoru. V druhém patře se nachází prostorný a světlý obývací pokoj a menší pokoj pro hosty. Tato část má dva samostatné vchody a lze ji bez problémů rozdělit na dvě samostatné bytové jednotky 2x 2+1.

Levá polovina domu z roku 1992 nabízí dispozici 3+1 s dvěma samostatnými koupelnami (vana) a toaletami (malé umyvadlo, okno), vestavěnými skříněmi a úložnou konstrukcí v horním patře. Ve všech pokojích včetně kuchyně je elektrické podlahové topení. Prostorná kuchyň nabízí dostatek místa i pro větší jídelní stůl.

Dům je kompletně podsklepen. Kotelna, dílna, prádelna, 2 sklepní prostory. Součástí je bytová jednotka ve sníženém podlaží o velikosti 2 místnosti + sociální zařízení.

Vedle domu je velká plechová garáž pro 2- 3 auta a 4 plechové skladové kóje.

Dům má přípojky na elektřinu, vodu, kanalizaci, k vytápění slouží plynový kotel. Plechová střecha. Možnost internetu od O2 nebo od místního společenství.

Část pozemku je zpevněná betonem a nabízí 2 parkovací místa. Za domem se nachází klidná zahrada, která pokračuje podél pravé části domu. Její výměra je 531 m2.

Cena 16 000 000 Kč, při rychlém jednání možná sleva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517925
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha296
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.