Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 7+kk • 323 m² bez realitkyKe Stírce, Praha - Kobylisy

Ke Stírce, Praha - KobylisyMHD 2 minuty pěšky • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné45 000 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč
+ Vratná kauce70 000 Kč


Vlastník nabízí k pronájmu výjimečný mezonetový apartmán 7+1(s možností úpravy na 8+1) o celkové ploše 323 m2 (s čistou vnitřní podlahovou obytnou výměrou 188 m2 a dále s terasami o celkové ploše 105 m2, k bytu patří v gařáži v domě 2 parkovací stání o společné výměře 30 m2), situovaný do dvou nejvyšších podlaží nového komorního projektu o celkem 9 jednotkách, umístěného v klidné, tradičně rezidenční lokalitě Prahy 8 – Kobylisy, na křižovatce ulic U Třešňovky a Ke Stírce, s úchvatnými panoramatickými výhledy na všechny světové strany včetně zeleně svahů vltavského údolí v oblasti Petřína a Trojské stráně. Všechny pokoje mají samostatný vchod z předsíně(neprůchozí pokoje), v každém patře koupelna a WC, byt je tedy vhodný i pro společné soužití.

Měsíční požadované nájemné činí 45000,-Kč , převod elektroměru a plynoměru na nájemce, zálohy na služby jsou uvedené na 1 osobu, + každá další bude činit 1000,-Kč.

Projekt je umístěn na kraji malebného parku Okrouhlík uprostřed enklávy rodinných a bytových domů oživené bohatou vzrostlou zelení, stranou rušivých vlivů dopravy a ruchu velkoměsta a přitom v jeho docházkové vzdálenosti lze nalézt veškerou dopravní a občanskou infrastrukturu (např. tramvaj 100 m, metro 7 minut chůze, veřejný bazén 300 m), kterou moderní člověk potřebuje. Cesta hromadnou dopravou do centra města zabere 15 minut, automobilem 8 minut. Přímé napojení na Libereckou ulici umožňuje rychlý nájezd na dálnici D8 i celý pražský okruh. Ve vzdálenosti několika set metrů se nachází široká nabídka obchodů a služeb a gastronomická zařízení; další kompletní občanskou vybavenost naleznete max. ve vzdálenosti jednotek kilometrů (např. obchodní centrum Ládví, Billa na Proseku, obchodní centrum Letňany). Fakultní nemocnice Na Bulovce je dvě zastávky tramvají. Kobylisy se také pyšní širokou nabídkou vzdělávacích zařízení všech stupňů.

V případě více zájemců se bude postupovat cestou realitní aukce, respektive odpovídajícího výběrového řízení. Pronajímatel si vyhrazuje právo byt nepronajmout.

Další podrobné informace na www.viladumtresnovka.cz.“

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517933
Dispozice7+kk
Dostupné od1. 10. 2021
Podlaží5
Typ budovyOstatní
VytápěníPlynové
Užitná plocha323
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOkrouhlická
🚶 178 m (2 min)
PoštaPraha 85
🚶 149 m (2 min)
Obchod
🚶 200 m (2 min)
BankaFio banka
🚶 465 m (6 min)
Restaurace
🚶 297 m (4 min)
Lékárna
🚶 236 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola
🚶 612 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Na Pěšinách
🚶 248 m (3 min)
SportovištěTJ Sokol Kobylisy
🚶 756 m (9 min)
Hřiště
🚶 314 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.