Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 28 m² bez realitkyU Libeňského pivovaru, Praha - Libeň

U Libeňského pivovaru, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 900 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Podnajmu malý, hezký byt po kompletní rekonstrukci /rekonstrukce v srpnu 2017/, pouze k dlouhodobému podnájmu. 1+kk, cca 28 m2. K nastěhování 1. července. Byt se skládá z pokoje s kuchyňským koutem /20 m2/, předsíně a prostorné slunné koupelny se sprchovým koutem (viz plán bytu). V bytě je kuchyň včetně spotřebičů, 2 vestavěné skříně (dle obrázku). Možno částečně dozařídit dle přání dlouhodobého nájemce, pračka dle domluvy. Předsíň je společná s vedlejším bytem, v kterém bydlí majitel, jinak zcela samostatné. Nová okna v celém bytě. Dům je cihlový a má výborné tepelně izolační vlastnosti - v létě je v bytě velice příjemně i při vyšších teplotách. Orientace oken je na západ do klidného vnitrobloku (slunce od cca 12:00). Vytápění bytu plynovým kotlem - nízké náklady.

Dům je v klidném prostředí, v ulici U Libeňského pivovaru, kousek od supermarketu Albert. V ulici je minimální provoz aut /využívají ji jenom lidé v ní bydlící/. V domě je klid, je v něm jenom 12 bytů, žádný hluk, bydlí v něm jenom slušní lidé všech věkových kategorií. Vchod se zamyká. V domě je UPC.

Dopravní dostupnost je výborná: metro Palmovka je cca 250m /metrem na Můstek 8 minut/. Křižovatka tramvají 300m /asi 7 tramvají/. Noční spojení tramvají každých cca 10-15 minut z centra. V pěší docházkové vzdálenosti je několik velkých krásných parků, 2 supermarkety (100m, 300m), hypermarket, 3 lékárny, jesle 150m, školka 150m, ZŠ 250 m, gymnázium 400m, veškeré služby.

Byt je vhodný pro 1 až 2 osoby. Přednost mají nehluční, pohodoví, nekonfliktní lidé, bez domácích mazlíčků, nekuřáci. Cena je 11 900 Kč/měsíčně, nebo nabídněte. Poplatky jsou 500 Kč/osoba/měsíc (vodné, stočné a poplatky na provoz domu). Elektřinu a plyn platíte dle skutečné spotřeby /cca 600+400/. Vratná kauce dle dohody, cca dva nájmy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu517952
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha28
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.