Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyZakšínská, Praha - Střížkov

Zakšínská, Praha - StřížkovMHD 5 minut pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu zařízený prostorný a sluneční být s lodžií a balkonem v novostavbě. Vestavěný nabýtek na míru, spoustu uložných prostor, kychyňská linka HANÁK se spotřebiči Electrolux(myčka nadobí, trouba, mikrovlnka, indukční sklokeramická deska, vestavená lednicka s mrazákem, digestoř), neprůchozí pokoje, WC a koupelna zvlášť, pračka se sušičkou Bosch, prostorna a zařízená komora. Bezbariérový přístup, výtah, obchody, kavarny v areálu moderního sidliště, několik hříšť v okolí, poliklinika, lekárna, školky a školy v pěší vzdálenosti, metro Střížkov 5 minut pěšky, možnost venkovního stání autem u domu nebo pronájmu garážového stání přimo v objektu. Ložnice s okny do vnitrobloku, v noci se vyspíte. K dispozici od srpna.

V případě zájmu prosím pište sms na 608749020.

Anna

A spacious sunny flat 3+kk, 78 m2 for rent, completely furnished with 2 balconies and closet. WC and bathroom separately, a washer and dryer Bosch. Elevatory, infrastructure in the neighborhood (kindergarden, schools, shop, yards for kids). 5 minutes to Strizkov underground station. It is fully furnished as it is seen on the photos, the only thing is missing there is the baby bed in the kids room. Otherwise, all the wardrobes are built-in, perfectly using all the space, I ordered them for myself, so it is really well-done. The leaving room has a kitchen corner from established Czech furniture maker HANAK, with the fridge and deep freezer, microwave oven, electricity oven, cooking stove and cooker, dishwasher machine, all Electrolux. There is also a cosy leather armchair and sofa in the leaving room (easily washable), a table and 4 chairs, TV with some shelves. The sofa is folding, so could be used to sleep over also. In the basement there is also a special common for all the neighbours room for bikes and baby strollers, you will get the keys from. Queit bedrooms. Available from August.

Please, text on 608749020.

Anna

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518101
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 8. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
ProvedeníLuxusní
Plocha78
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
Terasa
MHD 2 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Prosek
🚶 432 m (5 min)
PoštaPraha 9
🚘 1 673 m (5 min)
Obchod
🚶 351 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 448 m (5 min)
RestauraceKlub Prosek
🚶 705 m (8 min)
Lékárna
🚶 551 m (7 min)
ŠkolaZŠ Novoborská
🚶 614 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Šluknovská 328
🚶 539 m (6 min)
SportovištěTJ Střížkov
🚘 1 974 m (5 min)
Hřiště
🚶 122 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.