Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyMattioliho, Praha - Záběhlice

Mattioliho, Praha - Záběhlice
Cena3 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 377 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji hezký byt 2+kk v překrásné moderní novostavbě z roku 2008 - v rezidenčním projektu „Rezidence Park Hostivař“, v osobním vlastnictví na Praze 10, Záběhlice - ulice Mattioliho. Jedná se o byt ve vysokém standardu, který se nachází v přízemí pětipatrového cihlového domu s výtahem. K bytu náleží garážové stání v ceně (s výhodnou pozicí) v suterénu domu. Dispozice bytu je 2+kk s rozlohou 58,4 m2 + terasa (dlažby) 14,5 m2 + zatravn. terasa 42,1 m2. Rozměry místností: obývací pokoj + kk 25,8 m2, ložnice 14,4 m2, koupelna 5,2 m2, WC 1,2 m2, předsíň 9,0 m2, komora 2,8 m2. Byt je plně vybaven - nábytek, pračka, skříně, kuchyňská linka s kvalitními spotřebiči, má prostornou koupelnu, toaleta samostatně, dveře i okna - vše ve vyšším standardu a ve velmi dobrém zánovním stavu. V pokojích je plovoucí dřěvěná podlaha. V koupelně je rohová vana, elektrické vyhřívaní podlahy, dlažba.V bytě je velmi prostorná a praktická komora. V bytě je PC síť, telefonní přípojka, internet, domovní videotelefon, ovládání na topení, zavedený Alarm + bezpečnostní dveře. Hezký výhled. Výborná investice.

K financování můžete využít také hypotečního úvěru. K nastěhování ihned. Jde o velmi žádanou a krásnou lokalitu s maximální občanskou vybaveností. Rezidence leží vedle nákupního centra Park Hostivař s množstvím obchodů (pošta, banka) a budoucí stanice metra A - Na Groši. Lokalita má výborné dopravní spojení do centra Prahy tramvají, autem přibližně 10 min, autobusem k metru A - Skalka 5 min. V areálu je pizzerie, wellness, salon. Nedaleko se nachází několik mateřských a základních škol, sportovní hala, areál a zimní stadion. Bytové domy přimo sousedí s chráněným přírodním parkem Meandry Botiče. Nutno vidět.

Realitní kanceláře prosím nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu51818
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha58
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.