Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyKřenova, Praha - Veleslavín

Křenova, Praha - Veleslavín
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme k pronájmu slunný, kompletně zrekonstruovaný byt 2+1 v 5. patře dobře udržovaného domu s výtahem v rezidenční čtvrti Petřiny v Praze 6.

Byt tvoří obývací pokoj se slunečnou západní orientací, ložnice s orientací na východ, kuchyň (vč. lednice a varné desky), koupelna se sprchovým koutem a toaletou, a dále vstupní hala s vestavěnými úložnými skříněmi. Na podlahách jsou renovované parkety a kvalitní dlažba.

Lokalita v sousedství přírodního parku Obora Hvězda a Ladronka, s plnou občanskou vybaveností v okolí a skvělou dopravní dostupností - zastávka tramvaje i stanice metra Petřiny (trasa A) před domem. Parkování je možné přímo u domu.

Nájem 16.000 Kč/měs. Zálohy na poplatky za společné domovní služby, elektřinu, vodu a vytápění 3.000 Kč/měs. - vyúčtováno dle spotřeby. Byt je nabízen nezařízený.

Volný od 1.10. 2018.

RK nevolat.

This bright, fully renovated 1-bedroom apartment is situated on the fifth floor of a well kept residential building with lift. Located in a green residential area in close vicinity of the Hvězda and Ladronka natural park, with full amenities within easy reach and quick access to the city center, the airport and international schools. Tram stop and Petřiny metro station, line A, are just across the street.

The interior features a living room, one bedroom, a fully fitted kitchen (incl. fridge), shower bathroom with toilet, and entrance hall with built-in storage. The apartment is unfurnished.

Rent 16.000 CZK/month. Common building charges and electricity are billed separately (3.000 CZK/month).

Available immediately. Directly from the owner, no real estate agency fee.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518303
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha60
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.