Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 527 m² bez realitkyNalžovice - Nalžovické Podhájí, Středočeský kraj

Nalžovice - Nalžovické Podhájí, Středočeský krajVybaveno
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Na prodej třípodlažní chata vhodná pro rekreaci i trvalé bydlení v osadě Oboz u obce Nalžovice v okrese Příbram. V malebném údolí Slapské přehrady na pokraji chráněné krajinné oblasti. Výhodou střediska je přímý kontakt s vodní plochou a zároveň naprostý klid daný polohou uprostřed lesa.

Zvýšené přízemí s verandou je dispozice 2+kk s obytnou místností s jídelnou a zákoutím s krásným krbem, samostatnou ložnicí, koupelnou a WC. V prvním patře je krásný otevřený prostor využívaný jako ložnice či místnost pro relaxaci, dva balkony s výhledem na les či vodu. V podkroví (výška stropu jen 130 cm) jsou čtyři lůžka. Vnitřní užitná plocha 130 m2. Chata je kompletně vybavena. Samozřejmostí je garáž s technickou místností a sklepem. Na pozemku se dále nachází malá zahradní chatka. Krytý bazén se nachází v samostatném objektu za chatou, na něj navazuje terasa s krbem, která je ideální pro slunění i grilování. Pozemek má výměru 527 m2. Zateplená fasáda, elektrické topení, ohřev teplé vody boilerem. Na pozemku jsou dvě vlastní studny, jedna zásobuje vodou chatu, druhá bazén. Odpad je sveden do septiku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518371
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha527
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.