Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 47 m² bez realitkyMasarykova třída, Teplice - Teplice-Trnovany, Ústecký kraj

Masarykova třída, Teplice - Teplice-Trnovany, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena325 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 378 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám družstevní byt (Obecně prospěšné bytové družstvo Teplice) v širším centru města s veškerou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti několika minut (bus, trolejbus, vlakové nádraží, obchod s potravinami, drogerie, elektro, škola, školka, McDonald, služebna Policie ČR atd.), další výhodou je, že při koupi družstevního bytu kupující NEPLATÍ daň z převodu nemovitosti ve výši 4% z prodejní ceny.

Byt prošel částečnou rekonstrukcí - má nová plastová okna i dveře na balkón, zachovalou koupelnu s novým WC, kuchyňskou linku se zánovním plynovým sporákem, rozvody elektřiny jsou v mědi. V chodbě je plovoucí podlaha, v koupelně dlažba, v kuchyni lino a v obývacím pokoji hoblované nalakované palubky, každá místnost včetně koupelny má vlastní okno, tudíž se dobře větrá. V prostorné vstupní chodbě je šatní skříň a pračka, jinak je byt k dispozici novému majiteli kompletně vyklizený a k okamžitému nastěhování.

Okna v obýváku jsou orientována do ulice Masarykova třída (severozápad), okno v kuchyni a balkonek směřuje do ulice U Vlastního krbu (východ), takže byt působí příjemným světlým dojmem takřka po celý den, ale zároveň není vystaven přímému slunci během odpoledne. Samotný bytový dům má k dispozici prostorný zatravněný dvůr přístupný pouze pro obyvatele bloku.

Byt má vlastní vodoměry, elektroměr i plynoměr, měsíční poplatky družstvu jsou následuící:

fond oprav 1104

osvětlení spol. prostor 10

kontejnery 30

vodné+stočné 300

úklid 100

topení 1320

teplá voda 550

CELKEM 3414,- Kč

Při rychlém a korektním jednání uhradím jak poplatek za převod družstevího podílu (6500,-) tak i přihlášku do družstva nového člena (3500,-) !

V případě zájmu o osobní prohlídku bytu nebo dotazů, neváhejte reagovat na inzerát.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518379
Dispozice1+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha47
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.