Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyHarlacherova, Praha - Záběhlice

Harlacherova, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby3 253 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Pronájem nadstandardního 2+kk, Praha 10

Nabízím k pronájmu světlý byt 2+kk s balkonem o celkové ploše 50m2. v čtyřpatrové novostavbě s výtahem z roku 2013. Byt je zařízen dle návrhu architekta, většinou nábytkem realizovaným na míru.

Byt

Po vstupu do bytu je po levé straně umístěna vestavěná skříň, vč. botníku. Přímo naproti dveřím se nachází ložnice (12m2), s dvojlůžkem a nočními stolky. Po celé jedné straně ložnice je umístěna vestavená skříň s velkým úložným prostorem. Z ložnice je zároveň vstup na balkon (5m2). Na pravé straně chodby je koupelna (3m2) vč. pračky a vany. Záchod je umístěný samostatně.

Při vstupu do obývacího pokoje (22m2) je po pravé straně kuchyň, realizovaná na míru ve tvaru “U” (kombinace bílé barvy s dubovým dřevem) a vestavenými spotřebiči (indukční deska, kombinovaná trouba, lednička s mrazákem a myčka – vše značky Siemens). Kuchyň je zakončena jídelním stolem, na který volné navazuje sedací souprava. Obývací pokoj je dále vybaven knihovnou, TV stolkem s úložnými prostory a konf.stolkem (vše na míru z dubového masivu)

Z obývacího pokoje je další vstup na balkon, na kterém se pohodlné vejde stůl a dvě židle, ze kterého jsme si oblíbili večerní pozorovaní západu slunce se sklenkou vína. Výhodou bytu je množství úložných prostor (v poměru k velikosti bytu), nenáročná údržba (všude plovoucí podlaha nebo dlažba) a velké množství denního světla (5 velkých oken a balkonové dveře v obývacím pokoji)

Soukromí zajištuji elektricky ovládané venkovní žaluzie na všech oknech v obývacím pokoji. Na patře jsou pouze tři další byty (3 mladé páry), za 4 roky bydleni jsme nezaregistrovali žádný problém. Byt je umístěn na konci chodby.

Preferujeme dlouhodobý pronájem bez domácích mazlíčku. Byt je ideální pro 1-2 osoby, v bytě ani na balkoně nelze kouřit

Dům

Jedna se o novostavbu z roku 2013, 4patrovy cihlový dum s výtahem, ve kterém je cca 30bytů. Dům je součásti komplexu 4 bytových domů situovaných v Praze 10, Záběhlicích, v blízkosti potoka Botič. V domě žijí převážné mladé páry či rodiny s dětmi. Ochranu soukromí v domě a okolí dále zajišťuje soukromá bezpečnostní služba (mezi 18-06hod). Úklid společných prostor zajišťuje úklid. Firma. Péče o zeleň v okolí je také zajištěna.

Lokalita

Autobusová zastávka 1min chůze směr Skalka/Strašnická/Nádraží Hostivař/Spořilov. Metro A - Skalka 8min, Metro A - Strašnická 10min, Metro C - Kačerov 18 min. Dojezdová vzdálenost Muzeum 24min (MHD). Pro milovníky kávy je v blízkosti domu kavárna, v pěší vzdálenosti se nachází obchod s potravinami Albert a OC Hostivař. OC Chodov 10min autem, D1 – 8min autem

Sportovní nadšenci ocení pěší/cyklistickou stezku, směrem na Hostivařskou přehradu nebo HAMR Záběhlice, na kterou se lze jednoduše napojit hned za domem. Toto bydleni nejvíce ocení lide zajíci aktivním životem, hledající určitý komfort. Zároveň lide, kteří chtějí mít dostupné centrum města (jak MHD, tak autem) a zároveň dostupnost přírody a širokých sportovních možností

Byt je pronajímán včetně garážového stání (1000 Kč/měsíc) – celková cena: 17 500 nájemné/měsíc (vč. sklepu a garážového stáni)+ poplatky (3 253 Kč). Elektřina se převádí na nájemce. Internet + kabel TV není v ceně (v domě je přípojka na UPC)

Vzhledem k vybaveni bytu požaduji vratnou kauci ve výši 50tis Kč, byt je volný od 1.6.2018

V odpovědi prosíme uvést základní informace o zájemci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518417
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2018
VlastnictvíOsobní
Plocha50
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.