Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyŽlebská, Praha - Újezd nad Lesy

Žlebská, Praha - Újezd nad Lesy
Cena4 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 042 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme ke koupi hezký slunný byt s garáží (23m2) po částečné rekonstrukci o dispozici 3+1 (68 m2) s lodžií (6 m2) ve 2. patře panelového domu po kompletní rekonstrukci v Praze 9 Újezdě nad Lesy. Tři samostatné pokoje - obývací pokoj a dvě neprůchozí ložnice, koupelna s vanou, samostatná toaleta a prostorná chodba. Byt je orientován jiho-severně, má plastová okna, fasáda je zateplena, samostatná garáž, zděná sklepní kóje (2,6 m2). Dům má vlastní plynovou kotelnu. Velmi klidná lokalita na okraji Klánovického lesa s výborným spojením do centra Prahy (autobus na metro Černý most 20min, vlak z blízkého Klánovického nádraží 20min na Masarykono nebo Hlavní nádraží), v místě veškerá občanská vybavenost - obchody, školka, škola, lékař. Možno financovat hypotékou.

We offer to buy a nice sunny apartment (after partial reconstruction) with garage. The apartment is 3 + 1 (68 sqm) with balcony (6 sqm) on the 2nd floor of panel house after the complete reconstruction in Prague 9 Újezda nad Lesy. Three separate rooms - living room and two bedrooms, bathroom with bathtub, separate toilet, and spacious corridor. The apartment is oriented south-north, it has plastic windows, the facade is insulated, garage in the same building, to the apartment, belongs to a brick cellar (2,6 sqm). The house has its own gas boiler room. Very quiet location on the edge of the Klánovický forest with excellent connection to the center of Prague (bus to metro Černý most 20min, train from the nearby Klánovice train station 20min to Masarykovo or Hlavní train station), on site all the amenities - shops, kindergarten, school, doctor. Can be financed by a mortgage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518440
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha68
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.