Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 70 m² bez realitkyPernerova, Praha - Karlín

Pernerova, Praha - KarlínČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 990 Kč

+ Poplatky za služby3 542 Kč
+ Vratná kauce20 532 Kč


Nabízíme prosvětlený byt 2+1 v ulici Pernerova. Byt se nachází v cihlovém domě v 1. patře. Celková rozloha bytu činí 65 m2. Byt je vybaven balkonem s výhledem do vnitrobloku.

Dispozice bytu – dva samostatné pokoje, koupelna se sprchovým koutem dále předsíň a prostorná kuchyň. Vybavení kuchyně – lednice, sporák a pračka.

Výborná dostupnost do centra. V blízkosti domu je tramvajová zastávka, která je přibližně vzdálená pět minut chůze. Zastávky metra – Křižíkova (linka B), Florenc (linka C 5 minut tramvají). V blízkosti domu Karlínské náměstí s krásným kostelem a parkem.

Byt je ihned k nastěhování. Poplatky zahrnují energie.

We offer bright apartment 2 +1 in Pernerova street. The apartment is located in a brick house on the 1st floor. The total area of ​​the apartment is 65 m2. The apartment has a balcony overlooking the courtyard.

The layout of the apartment - two separate rooms, a bathroom with shower and an entrance hall and a spacious kitchen. Kitchen equipment - fridge, stove and washing machine.

Excellent access to the center. Near the house is a tram stop, which is approximately five minutes walk away. Metro stops - Křižíkova (line B), Florenc (line C 5 minutes by tram). Near the house Karlinske namesti with a beautiful church and a park.

The apartment is immediately ready to move in. Fees include energy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518576
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.