Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 619 m² bez realitkyZa Branou, Křižanov - Křižanov, Kraj Vysočina

Za Branou, Křižanov - Křižanov, Kraj VysočinaVybaveno
Cena1 760 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 464 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


R.D. 4+ kk, , velká místnost v půdní vestavbě. Vjezd, průjezd, koupelna, WC, komora na potraviny . Kromě obytné části dílna, sklad, bývalá hospodářská část, nyní úložné prostory . Z.p. 260 m2. , pozemek 619 m2 . Elektřina 220/380 V, obecní vodovod, též vlastní studna s čerpadlem, plyn, kanalizace, septik, před domem obecní kanalizace, topení plynové, rovněž i krb a v kuchyni kachlová kamna, + plynový sporák, rozvod teplé a st. vody - EL bojler . Částečně podsklepeno, dům z cihel plných pálených . K bydlení i rekreaci. Situačně vhodné pro rozšíření obytné plochy. Předzahrádka, za domem pěkná zahrada. Velmi pěkné prostředí .

V obci Křižanov široká občan. vybavenost, včetně školy, školky, pošty, čerpací stanice, větší množ. obchodů, kadeřnictví, restaurace, autoservis, knihovna, hokejový klub, aeroklub, lyžování atd. Doprava možná IDS, vlak, rychlá dostupnost na D1, exit Velké Meziříčí.

tel. : 608 730043

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518580
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha619
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.