Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyRubešova, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Rubešova, Praha - Vinohrady
Cena5 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 113 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji 2+kk, 53m2, OV, na pomezí Prahy 1 a 2, ulice Rubešova. 1. patro domu s výtahem. Byt je po kompletní designové rekonstrukci, dispozičně řešen jako 2+kk, na podlahách nová dlažba a renovované parkety. Okna renovována, opatřena novými chromovými kličkami. Nová kuchyňská linka se stylovou bílou digestoří a připraveným místem pro troubu. Koupelna vybavena sprchovým koutem, topným žebříkem a závěsnou toaletou a v technické místnosti se nachází elektrický bojler pro ohřev vody, topení je ústřední. Úložné prostory v chodbě jsou vybaveny na zakázku zhotovenými kovovými pojízdnými schůdky. Plocha bytové jednotky 48 m2 + sklep v suterénu domu o velikosti 5 m2. Nemovitost se nachází přímo v centru Prahy, pouhé 3 minuty chůze od Václavského náměstí nad parkem Čelakovského sady u Národního muzea. Byt lze financovat hypotékou.

Apartment for sale 2+kk, 53sqm, PO, in between of Prague 1 adn Prague 2, Rubešova street, 2nd floor in building with lift. Apartment went under complete reconstruction and the apartment layout is 2 room plus kitchen corner, there is new tile floor and renovated wooden floor. Windows are also renovated and has new chrome handels. There is also new kitchen with new white design hood and there is also prepared place for the oven. Bathroom was renovated and new sleek design equiptment was chosen, there are new heating ladder and hanging toilet and in the utility room there is electric boiler for water heating and in the apartment is central heating. Storage space is in the hall. The total area of flat is 48sqm plus 5sqm basement. The building is located in the center of Prague, only three minutes by walk from Venceslav´s square and above the park (Čelakovského sady) next to National muzeum. The apartment can be financed by a mortgage.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518591
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha53
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.