Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyDvory - Dvory u Nymburka, Středočeský kraj

Dvory - Dvory u Nymburka, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 362 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím ke koupi byt 2+kk ve Velelibech u Nymburka v osobním vlastnictví o výměře 56,3 m2. Byt prošel rekonstrukcí (okna, vchodové dveře, kuchyně, podlahy – parkety + plovoucí podlaha a dlažba) a má zděné jádro.

Voda je k dispozici z vlastní studny, stejně tak je možné využít i vodu městskou. Ta byla zřízena, stejně jako kanalizace, v roce 2015. Topení zajišťuje elektřina pomocí přímotopů, nebo je možné použít i krbová kamna.

Na chodbě je přístup na půdu, kde je možnost přidělat podkroví. Výhodou bytu jsou měsíční náklady, které jsou necelých 1.600 Kč.

K bytu náleží i zahrada o výměře 210 m2, která prošla celkovou rekonstrukcí – nová pergola, nově vysázené stromky, záhon pro pěstování zeleniny, plot, dřevník, atd. Byt se prodává včetně zděné garáže.

Veleliby leží pouhé 2 km od okresního města Nymburk a jsou součástí obce Dvory, kde je obecní úřad, školka, škola, ochod s potravinami, apod.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518815
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2018
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha56
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.