Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 38 m² bez realitkyJindřicha Bubeníčka, Praha - Uhříněves

Jindřicha Bubeníčka, Praha - UhříněvesČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby14 000 Kč


Pronajmu krásný nový byt v novostavbě v Praze 10, ul. Jindřicha Bubeníčka, Uhříněves. Byt je řešený jako 2kk, plocha bytu 38 m2. K bytu patří lodžie a samostatná sklepní kóje, dále společná kolárna a kočárkárna.

Byt je umístěn ve 2. patře cihlového, 6-ti patrového domu s parkovištěm ihned u domu. Byt je orientován na jihovýchod. Vybavení bytu viz. fotografie. Byt je vzdálen 10 minut jízdy autobusem od metra Háje a 16 min jízdy od hlavního nádraží klimatizovaným vlakem City Elefant, autobusová zastávka je vzdálená 1 minutu chůze od bytu, vlaková zastávka je 5 minut chůze od bytu.

Byt je k nastěhování ihned. Kupní smlouva, předávací protokol je připraven. Délka nájmu po dohodě. Preferuji k nastěhování ženu(paní, slečnu, studentku, je možné i dvě ženy) nebo pár. Dům je zcela nový, klidný. Okolí tvoří krásná příroda s jezerem, lesy, loukami, do města je 8 minut chůze, ve vzdálenosti 2 km je obchodní a relaxační centrum Čestlice.

Měsíční nájem ( bez elektřiny) se všemi poplatky činí 13.500 kč pro jednu samostatně bydlící osobu, u dvou osob je nájemné 14.500 kč se všemi poplatky. Prosím jen o vážné zájmce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu518938
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha38
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.