Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 175 m² bez realitkyOkrouhlá - Okrouhlá u Nového Boru, Liberecký kraj

Okrouhlá - Okrouhlá u Nového Boru, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme rodinný dům s velkou zahradou na okraji obce Okrouhlá (u Nového Boru). Dům se nachází na začátku obce směrem od Nového Boru, ve slepé uličce, obklopen zelení v blízkosti křížení hlavních tahů na Českou Lípu, Liberec a Děčín, s výbornou dostupností do blízkého města Nový Bor (cca 300m po stezce pro pěší). Podlahová plocha domu je 175 m2 plus půda 39 m2. Plocha zahrady je cca 1300 m2.

Dům je koncipován tak, že v 1.NP je prostorný obývací pokoj s krbem (44 m2) propojený s kuchyní (25 m2), koupelna (8 m2), předsíň (3 m2) a chodba (7 m2) se schody do malého sklípku (2 m2) a do 2.NP. Z obývacího pokoje je výstup na zastřešenou terasu, která umožňuje bezprostřední kontakt s velikou zahradou orientovanou na jih.

Ve 2.NP/podkroví se nachází pokoj (26 m2), ložnice (8,5 m2), podkrovní místnost (45 m2) a spojující chodba (5,2 m2) se vstupem na půdu (39,4 m2).

Součástí nemovitosti je garáž a druhé kryté stání.

Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí – dřevěná okna, kompletně zateplen, nová fasáda, střešní krytina. Podlahové krytiny jsou plovoucí podlaha, dlažba, PVC a koberce. V nemovitosti je zavedena elektřina 230/400V, rozvody v mědi. Objekt je připojen na veřejný vodovod. V celém domě je zavedeno ústřední topení, které je nyní vytápěno krbem s krbovou vložkou a elektrokotlem nebo lze připojit na plyn (přípojka plynu u domu).

Celá zahrada je velice prostorná, nabízí téměř naprosté soukromí a je maximálně vhodná pro relax, děti nebo zvířátko.

V obci se nachází školka, škola, hospůdka, sportovní areál a v Novém Boru veškerá infrastruktura a občanská vybavenost. Cca 500m od domu je k dispozici Lidl, Kaufland, Penny.

Pokud hledáte komfortní bydlení v zeleni, se skutečným pocitem soukromí na prostorné zahradě, zároveň blízko města, neváhejte mne kontaktovat a domluvit si prohlídku.

Cena k jednání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519056
Dispozice4+1
Plocha pozemku1 585
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha175
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.