Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+kk • 417 m² bez realitkynáměstí V. Háka, Malšice - Malšice, Jihočeský kraj

náměstí V. Háka, Malšice - Malšice, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 786 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám rodinný dům určený k celoročnímu užívání či k rekreaci. Dům tvoří samostatně stojící objekt s uzavřeným dvorem a nachází se v centru obce Malšice.

Obytná část je dispozičně řešena jako 2+kk, kde větší část domu tvoří obývací pokoj spojený s jídelnou a kuchyní. Menší část domu pak ložnice, koupelna a vstupní chodba (zádveří). Pod kuchyní je šikovný suchý sklep. Dále je možné rozšíření rekonstrukcí půdních prostor (1. patro), případně na obytný prostor navazující garáže (stejná úroveň jako stávající obytná část).

Při nedávno provedené rekonstrukci obytné části byly provedeny práce : výměna oken - plastová, výměna vstupních dveří na dvůr i do domu, výměna vrat – celopozinkový rám s masivním obložením, výměna topení – v mědi s kotlem s automatickým přikládáním, v návaznosti na kotel vystavěn nový komín s keramickou vložkou, vyměněna elektroinstalace – v mědi, včetně zásuvek, vypínačů a rozvodné skříně s chráničem, rozvody vody a odpady v plastu – svod do jímky s přepadem do kanalizace, doplněna kuchyňská linka, která při prodeji zůstane na místě včetně značkových elektrospotřebičů (Gorenje)

Mimo obytnou část se v domě nachází zastřešené posezení, zápraží a zcela uzavřený, zatravněný dvůr, větší garáž, kotelna a uhelna s přístupem ze silnice.

Celková plocha pozemku je 417m2, 237m2 je zmíněný dvůr, 180m2 je zastavěná plocha.

V obci je veškerá občanská vybavenost, dobré dopravní spojení, vlak, autobus, pošta, 2x potraviny, pošta, lékárna, železářství, škola, školka.

Okolo domu je položený nový asfaltový povrch.

Provozní náklady tříčlenné rodiny s miminkem byly cca 1500Kč měsíčně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519064
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha417
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.