Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 911 m² bez realitkyHastrmanská, Praha - Křeslice

Hastrmanská, Praha - Křeslice
Cena11 843 000 Kč

Tato nemovitost již od 50 226 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý majitel (žádná provize realitnímu agentovi) nabízí zcela výjimečný rovinatý pozemek pro stavbu rodinného domu v Praze v lokalitě přírodního parku Botič-Milíčov a zároveň pouze 1 stanici autobusem PID (4 min) na Metro C či 10-15 min autem do centra Prahy (nájezd na D1 v blízkosti) a 7 min do nákupní zóny Čestlice (Albert, Makro, Hornbach, Aquapalace, OC Spektrum, ...).

Pozemek se nachází v blízkosti potoka Botiče, který tvoří přirozenou hranici zastavěné obce, za kterou začíná přírodní park, kde již není možné dále stavět. Přírodní park zde byl vyhlášen v roce 1984 a jedná se o nejstarší přírodní park v Praze. Skládá se z údolí Pitkovického potoka, údolí Botiče až k přehradní nádrži Hostivař a dále z Milíčovského lesa a blízkých rybníků. Výhled z pozemku je na lesy, údolní nivy potoka, louky - v místě cyklostezky, turistika, blízká dendrologická zahrada Průhonice. Okolní zeleň i velice vzrostlý živý plot poskytují okamžité soukromí.

Jedná se o prakticky jediný volný pozemek v této části Křeslic v blízkostí přírodního parku, v novější zástavbě vkusných rodinných domů na luxusních pozemcích větších výměr. Tato zástavba vznikala od roku 2005, okolní domy a zahrady jsou tak již hotové a všude v ulicích a u domů je již zcela vzrostlá zeleň. Místo je tak nyní přirozenou součástí původní obce Křeslice.

V sousedním Újezdě vzniká 18 jamkové golfové hřiště. Okolí nabízí řadu turistických tras a krásnou přírodu. V pěší dostupnosti několik restaurací. Občanská vybavenost i sportovní vyžití samozřejmostí. V obci školka, v sousedním Újezdě dvě školky a vznikající škola.

Pozemek je právně i technicky (všechny sítě na pozemku - plyn, elektřina, voda, kanalizace, telefon-internet) zcela připraven na stavbu rodinného domu.

Jsem přímý majitel, ale mohu zajistit plný právní servis při prodeji prostřednictvím renomované notářské kanceláře, mohu též pomoci s vyřízení vhodného hypotečního úvěru.

Direct owner offers for sale a unique building plot in Prague (Prague 10 - Kreslice) for a family house /villa. It is situated right in the location of natural Park Botic-Milicov (oldest natural Park in Prague, since 1984). Moreover it is only 1 city bus station (4 minutes) from Metro C – Haje. 10-15 minutes to centre of Prague by car (D1 highway easily accessible), 7 minutes to shopping area Cestlice (Albert, Makro, Hornbach, Aquapalce, SC Spektrum,…).

The plot is located nearby the Botic stream, which is a natural border of the built-up area, further no building is allowed (natural park). This is practically the only free plot in this area of Kreslice, in the part of large luxury individual plots. The houses around have been built since 2005, therefore everything is finished all around, the gardens are already grown up. The plot provides an immediate privacy thanks to the plants and trees around.

The location offers large variety of touristic and bicycle paths, woods, meadows. In the neighboring town Ujezd, there will be 18 hole golf round soon.

The kindergarten is right in Kreslice. Two other kindergartens are in the neighboring Ujezd, the grammar school is being built.

The plot is completely legally and technically (water, electricity, gas pipeline, sewerage, internet, phone, ) ready for building a new house for you and your family.

I am a direct owner (no fee for an agent). I can however help with organizing all legal transfer documentation (via reputable Czech notary), I can also help you gain the right mortgage loan from a leading Czech bank.

If you are English speaking only, please write an email first with your telephone number, we will call you back in English.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519097
VybavenoNevybaveno
Plocha 911
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.