Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 78 m² bez realitkyMachatého, Praha - Hlubočepy

Machatého, Praha - Hlubočepy
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 4+kk s lodžií o celkové výměře 78 m2 který se nacházi v prvním patře pětipatrového panelového domu. Byt je po kompletní rekonstrukci, jsou zde nová plastová okna, žaluzie. Byt je pronajímán částečně zařízený (kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou a horkovzdušnou troubou). Jádro je zděné, koupelna a WC jsou oddělené. Poplatky za služby a energie jsou cca 4000 Kč. Byt se nachází v těsné blízkosti Prokopského údolí. Tramvajová zastávka Chaplinovo náměstí směr Smíchovské nádraží (10 min cesty) je vzdálena cca 2 minuty chůze od domu. K nastěhování od února 2010.

We offer a nice flat 4+kk (78m2) with a balcony, located on the 1st floor of a five storey block of flats. Flat is completely rebuild and partly furnished (kitchen with steam oven, ceramic cooked hob), plastic windows with sunblinds, bathroon and toilet are separated. Good accessibility to the city centre. Closest tram stop Chaplinovo namesti (direction to Smíchovské nádraží) is accesible in 2 minutes only. Flat is located in close proximity to Prokopské valley. Charges for electricity and service charge are 4000CZK. With occupancy since February 2010.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu51912
Dispozice4+kk
Podlaží1
Plocha78
VybavenoNevybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.