Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 1000 m² bez realitkyZelená, Kozmice - Kozmice, Moravskoslezský kraj

Zelená, Kozmice - Kozmice, Moravskoslezský krajVybaveno
Cena4 540 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 254 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


ZDRAVÉ bydlení na SLEPÉ (bezpečné ulici) - Hlučínsko / Kozmice – pozemek 1000m2 - Prodej NÍZKOENERGETICKÉHO rodinného domu – NOVOSTAVBA (podlahová plocha 241m2) Energetický štítek B=velmi úsporné - se zahradou (879m2), dřevěným zahradním domkem, dětským zahradním domkem s pískovištěm a garáží pro dva automobily s výhledem na krásnou přírodu (západ slunce na dlani s krásným výhledem) v blízkosti Hlučínského jezera (5min na kole). Prostorná uzamykatelná garáž (60m2).

Klidné a bezpečné místo ideální pro rodinu s dětmi, skvělí sousedé, výborná dostupnost – 15min do Ostravy (11km – možné jet i přes Polsko rychlejší a žádná doprava) a Opava cca 25-30min (21km).

El. garážové vrata (možnost i manuálního otevření).

Parkování před domem pro 6-7 aut + 2 auta v garáži

V klidné části obce Kozmice okres Opava (slepá ulice), https://cs.wikipedia.org/wiki/Kozmice_(okres_Opava). V obci je škola, školka, víceúčelové hřiště, smíšené zboží 2x, restaurace 2x – hospoda a super pivo ???? , obecní úřad, pošta, autoservis.

Další možnosti: Golfové hřiště Šilheřovice a Kravaře cca 10min autem, sportovní Buly Aréna a plavecký bazén do 10min.

Plastová okna trojskla v celém domě i střešní okna (Velux trojsklo GGU), hydroizolace a zateplení základů, střecha Bramac + solární panely na ohřev vody – vysoké úspory za teplou vodu po celý rok. Podlahové vytápění v celém domě, teplovodní krb Hoxter.

V 1NP bytová jednotka 2+kk (otevřený obývací pokoj spojený s kuchyní, barovým pultem), teplovodní krbová kamna - vytápějí podlahu, útulný pokoj – pokoj pro hosty, prarodiče nebo posilovna, koupelna s WC (sprchový kout + umyvadlo), předsíň – vybavená vestavěným nábytkem - vstup do prostorné garáže i zahrady, moderní kotelna s tepelným čerpadlem a aku zásobníkem 800L topné vody – lze vytopit čerpadlem i krbem. Kuchyň (280tiKč) je vybavena moderními spotřebiči (viz foto). Z obývacího pokoje s jídelnou lze vyjít velkými skleněnými dveřmi na zahradu a terasu. Lze dostavět zimní zahradu 3.5x11m i s terasou a krásným výhledem – již v projektu (základy hotové) a také bazén (také hotový projekt).

V 2NP jsou 4 pokoje a nachází se zde druhá samostatná koupelna s WC (vana, sprchový kout, 2 umyvadla, bidet). Plus podkroví - úložný prostor nebo další bydlení.

Pozemek je připraven k oplocení – stačí vybrat dřevo nebo pletivo. Zahrada je udržovaná, jsou vysázeny mladé plodící stromy, ovocné keře, maliny, jahodníky, ostružiny, angrešty, rybíz, jablka, hrušky…

Na zahradě je postaven krásný prostorný dřevěný zahradní domek (2,5x3m) na nářadí, sekačku atd. Vedle domu je přístřešek na dříví a také zahradní dětský domeček (schůdky, houpačky, pískoviště)

Dům není oblepený polystyrénem (jde hezky vidět skladba zdi a kvalita práce), Cihla Porotherm 44cm, je možno vybrat obložení i zateplení fasády buď odvětrávané, skládané či lepené – vata nebo polystyren. Ale není třeba zateplovat, již stavěno v nízkoenergetických hodnotách.

Zkolaudováno, před finálními úpravami dle vaší představy.

V garáži a v podkroví je možno vybudovat další plnohodnotné pokoje (posilovnu, pracovnu, saunu atd...). Nemovitost je vhodná jak k bydlení tak i k rekreaci a odpočinku od městského života. Veškerý právní servis spojený s prodejem nemovitosti je samozřejmostí, stejně jako bezplatné vyřízení financování.

Dům je volný k nastěhování ihned. Kupujete přímo od majitele.

Cena nemovitosti i s pozemkem a vybavením je 4.540 000Kč plus 1. 450 000Kč Hypo (možno doplatit nebo převzít, velmi výhodný úrok), celkem 5.990 000Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519194
Dispozice6+kk
Podlaží3
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha1 000
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.