Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyHusinecká, Praha - Žižkov

Husinecká, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Kompletně vybavený byt vhodný k okamžitému užívání v klidné ulici Husinecká 663/33, Praha 3 - Žižkov - 2+kk-byt o ploše 42m2 + 3m2(předsíň) v 2. nadzemnim podlaží domu. Celý dům včetně fasád prošel kompletní rekonstrukcí se zachováním prvků původní architektury. Výše nájmu 17.000,-Kč + poplatky dle osob v bytě, a dále energie.(topení, elektro+ služby)

V bytě je obyvací pokoj spojený s kuchynským koutem, kde je nová kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči včetně myčky nádobí a pračky. Obyvací část je vybavena koženou sedací soupravou, konferenčním stolkem, obývací stěnou s televizí a poličkami. V chodbě je předsínóvá stěna se zrzadlem a botníkem. V koupelně je sprchový kout, umyvadlová skříňka se zrcadlem, wc, topný žebřík, úložné police. Ložnice je vybavena dvoulůžkovou postelí s nočními stolky, včetně matrace a šatní skříní se zrzadly a televizí. Viz. foto. V bytě byly vyměněny okna za protihluková euro okna.

Vše je nové od podlah, elektroinstalace, obkladů a dlažeb, sanity. Byt je vybaven novými bezpečnostnimi dveřmi. Topení je plynové(kotel pro byt) s měřením pro každý byt samostatně, který je umísten mimo obývací prostory, snadno přístupný pro možné revize.

V suterénu je prostorný uložný prostor pro využití na kočárky, kola a jiný materiál.

Platby za zajišťění tepla a spotřebu elektřiny budou účtovány čtvrtletně zpětně dle naměřené spotřeby vždy pro byt. Kauce bytu 20.000,-Kč.

Centrum města je v dochozí vzdálenosti cca 15 min. Zastávka tramvaje 2min chůze od bytu zastavka Husinecká(tram 5,9,15,26) , poblíž stadionu Viktoria Žižkov a VŠE Jedna zastavka na metro C, dvě zastavky na metro B a tři zastávky na metro A.

V případně zájmu napište na e-mail husinecka33@seznam.cz a Vaše časové možnosti pro prohlídku.

Jedná se pouze o dlouhodobý pronájem, není možné tento byt následně krátkodobě pronajímat.

S ohledem na nový stav bytu preferujeme nájemníky bez zvířat a nekuřáky.

Neplatíte provizi.

Fully furnished apartment suitable for immediate use in a quiet street Husinecká 663/33, Prague 3 - Zizkov - 2 + kk-apartment with a total area of ​​42 square meters in the 2nd floor of the house. The whole house, including the facades, has undergone a complete reconstruction, preserving the elements of the original architecture. The rent is 17.000, -CZK + charges by persons in the apartment, as well as energy (heating, electricity + services)

The apartment has a living room connected to a kitchenette where there is a new kitchen with built-in appliances including dishwasher and washing machine. The living area is equipped with a leather sofa, a coffee table, a living room with a TV and shelves. In the corridor there is a pre-wall with a mirror and a shoe. The bathroom has a shower, sink with mirror, wc, heating ladder, storage shelves. The bedroom is equipped with a double bed with bedside tables, including a mattress and wardrobe with mirrors and a TV set. See. photo. The windows were replaced by the windows behind the noise-proof euro windows.

Everything is new from floors, wiring, tiles and paving, sanity. The apartment is equipped with new security doors. Heating is gas (apartment boiler) with measurement for each apartment separately, which is located outside the living area, easily accessible for possible revisions.

In the basement there is a spacious storage space for use on strollers, wheels and other materials.

Payments for heat and electricity consumption will be charged quarterly according to measured consumption for each apartment. Security deposit 20.000, -Kč.

To get to the center of the city, you will need only 15 minutes. Tram stop 2min walk from Husinecká stop (tram 5,9,15,26), near Viktoria Zizkov Stadium and VŠE One stop on metro C, two metro stations B and three stops on metro A.

If you are interested, please write to husinecka33@seznam.cz and your time options for a tour.

This is only a long-term lease, it is not possible to rent this apartment for a short time.

With regard to the new condition of the apartment we prefer tenants without animals and non-smokers.

You do not pay a commission.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519226
Dispozice2+kk
Dostupné od13. 4. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha42
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDHusinecká
🚶 205 m (2 min)
Pošta
🚶 387 m (5 min)
ObchodHC
🚶 121 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 317 m (4 min)
RestauraceSklep Restaurant
🚶 134 m (2 min)
LékárnaLékárna U Matky Boží
🚶 368 m (4 min)
ŠkolaZUŠ Štítného
🚶 162 m (2 min)
Mateřská školaVeverka
🚶 137 m (2 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 300 m (4 min)
Hřiště
🚶 631 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.