Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 50 m² bez realitkyEvropská, Praha - Vokovice

Evropská, Praha - VokoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme výhodně situovaný, zcela nově zrekonstruovaný, byt 3+kk, 50 m2 s lodžií v Praze 6 – Červený Vrch. Byt se nachází na okraji parku Šárka, s nádherným výhledem na Pražský Hrad a zároveň jen 6 minut od stanic metra Bořislavka a Veleslavín. Byt je ve 13. patře udržovaného domu a přímo dostupný dvěma výtahy, nákladním a osobním. Koupelna s WC je vybavena sprchovým koutem, pračkou, nástěnnou skříňkou a skříňkou pod umyvadlem. Nová kuchyňská linka je plně vybavena novými spotřebiči (ledničkou, plynovým sporákem, mikrovlnou troubou, myčkou nádobí). V bytě jsou rovněž nové bezpečnostní dveře. Byt je volný ihned k nastěhování.

We would like to offer well situated and newly refurbished 2 bedroom flat with kitchenette (3+kk disposition, 50 m2), with balcony for long term rental. Prime location - Prague 6 - Červený Vrch, excellent public transport connection to Prague Airport, Prague Castle as well as to city center, tube station Bořislavka only 400 m away. On the edge of Šárka park and with view on Prague castle. Flat has reconstructed bathroom with washing machine as well as new kitchen equipped by fridge, stove, microwave oven and dishwasher. English speaking owner. Flat available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519266
Dispozice3+kk
Podlaží13
Typ budovyPanel
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.