Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 107 m² bez realitkyK Lesu, Babice - Babice, Středočeský kraj

K Lesu, Babice - Babice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 598 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům s garáží a velkou zahradou v ulici K Lesu v obci Babice (okres Praha - východ). Dům byl dostavěn v roce 2008. Ulice K Lesu je boční ulicí s dopravním režimem obytné zóny, slouží jako příjezdová komunikace k domu a je ve vlastnictví obce. 2 min chůze od domu je les.

V přízemí domu se za vstupními dveřmi nachází předsíň (8 m2) se schodištěm do 1. patra. Z předsíně je možné vstoupit na samostatné WC (1,7 m2), do šatny (1 m2) a do obývacího pokoje (36 m2). Kuchyně (6,5 m2) se spíží (1 m2) se nachází v samostatné místnosti navazující plynule na obývací pokoj (není oddělená dveřmi). Z obývacího pokoje vedou dveře na terasu s dřevěnou pergolou (cca 15 m2).

V 1. patře domu na schodiště navazuje chodba (4 m2), odkud je přístup na samostatné WC (2 m2), do koupelny (4,7 m2), do ložnice (14 m2) a dvou pokojů (každý 12 m2). Ložnice a jeden pokoj mají společný balkon (4 m2).

K domu přiléhá z vnějšku přístupná garáž (16,5 m2) pro jedno auto. Garáž má vysoký strop, díky čemuž je zde vybudována půdička s velkým skladovacím prostorem. Před garáží je parkovací prostor na dvě další auta. Na pozemek se vjíždí přes dálkově ovládaná vrata.

Udržovaná zahrada s několika vzrostlými stromy má rozlohu 640 m2 (nezahrnuje zastavěnou plochu).

Dům je cihlový (tloušťka obvodových zdí 40 cm) s polystyrenovým zateplením (8 cm) a na střeše je pálená taška. Okna a dveře plastové, střešní okna Velux s předokenními roletami. Prostor před garáží, cesty okolo domu a terasa jsou ze zámkové dlažby. Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem umístěným v koupelně a ovládaný termostatem v obýváku. Na střeše satelitní přijímač a anténa lokálního poskytovatele internetu.

Dům se prodává nezařízený, zůstane pouze kuchyně s vestavěnými spotřebiči (plynový sporák, elektrická trouba, myčka) bez lednice a tři vestavěné skříně (předsíň, ložnice a jeden pokoj v 1. patře).

V obci se nachází nově postavená veřejná obecní školka (5 min chůze od domu), soukromá základní a střední škola Open Gate, ve které je obyvatelům obce přístupný bazén a knihovna. V obci se nachází dvě hospody, malý obchod s potravinami a plánuje se znovuotevření místní populární kavárny. Ostatní občanská vybavenost 10 min autem v Říčanech. Do obce zajíždí linka PID 364 z Depa Hostivař. Z Říčan je možné jet vlakem na Hlavní nádraží v Praze.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519268
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha107
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.