Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 85 m² bez realitkyVacínovská, Praha - Jinonice

Vacínovská, Praha - JinoniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby6 776 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Místo pro Váš nový domov. Rádi bychom Vám nabídli k bydlení pronájem bytu 3+kk v rezidenčním projektu Botanica. Byt o celkové rozloze 85 m2 se nachází ve zvýšeném přízemí třípatrového objektu a skládá se ze dvou ložnic, jedna z nich s balkonem, dále prostorného obývacího pokoje s kuchyňskou linkou a vstupem na vlastní zahrádku v klidném prostoru mezi domy, koupelny s toaletou, samostatné toalety a dvou šaten. K bytu náleží sklepní kóje a 2 garážová stání. V blízkosti je Německá škola, poliklinika Lípa a nákupní centrum Galerie Butovice. Nedaleko se také nachází rekreační zóna parku Cibulka i Prokopské údolí. Výborná dopravní dostupnost díky blízké stanici metra Nové Butovice a spojce na Pražský okruh. Vratná kauce ve výši jednoho nájemného. Byt je volný k nastěhování ihned.

A place for your new home. We would like to offer for rent a two-bedroom flat (3+kk) in Botanica residential area. The flat of 85m2 is located on the elevated ground floor and comprises of two bedrooms (one of them with a balcony), a spacious living room with kitchen and access to private garden, a bathroom with toilet, an extra toilet and two cloakrooms. There is a cellar and two parking spaces in the building belonging to the flat. The flat is located near to the Cibulka park, Prokopské valley, German School and Nové Butovice metro station. Refundable deposit amounting to one month´s rent. Available for rent immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519291
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.