Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 130 m² bez realitkyZákostelní, Praha - Vysočany

Rezervováno
Zákostelní, Praha - VysočanyVybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabízíme k pronájmu na jeden rok slunečný mezonetový byt 4+kk o rozloze 130 m2, který se nachází ve 3. a 4. patře cihlového domu bez výtahu v Praze Vysočanech - pět minut chůze od metra Vysočanská.

Byt je zcela zařízen, připraven k nastěhování pouze s kufrem. Je vhodný zejména pro rodinu s dětmi, je zcela přizpůsoben dětem, po domluvě zde necháme i hračky a další vybavení. Je vhodný i pro bezdětné, interiér po domluvě přizpůsobíme vašim potřebám. Za příplatek je k dispozici také wifi.

V přízemí se nachází vstupní hala, toaleta a prostorný obývací pokoj s jídelním koutem a kuchyní. Kuchyň je plně vybavena, včetně lednice a myčky na nádobí. Točité schody vedou do patra se třemi neprůchozími pokoji, kde je umístěna také koupelna s rohovou vanou, druhá oddělená toaleta a technická místnost s pračkou a sušičkou. Druhé patro je řešeno jako půdní vestavba. Vytápění zajišťuje kombinovaný plynový kotel Junkers, který je řízen programovatelným termostatem.

Uzavřený vnitroblok se vzrostlými stromy a udržovanou zelení je ideální pro relaxaci. V bezprostředním okolí je sportovní hřiště na tenis a fotbal a několik parků s dětskými hřišti, cyklostezka, která vede podél říčky Rokytky až do centra města, několik restaurací, v docházkové vzdálenosti nákupní centrum Galerie Fénix, Galerie Harfa, O2 Arena, velké množství drobnějších obchodů a služeb, banky, zdravotnická zařízení, školy a školky a všechny typy MHD - metro, tramvaje, autobusy a vlaky.

We offer for rent for one year a sunny maisonette apartment. 4 + kk, a total area of 130 m2, located on the 3rd and 4th floor of a traditional solid brick house without lift in Prague Vysocany - five minutes walk from Vysocanska metro station.

The apartment is fully furnished, ready for you to move in only with a suitcase. It is especially suitable for families with children, it is completely adapted to children. We will be happy to leave toys and other equipment if needed. The apartment is suitable for anybody, the interior can be adjusted according to your needs. Wifi is also available at an additional cost.

On the ground floor there is an entrance hall, a toilet and a spacious living room with a dining area and a kitchen. The kitchen is fully equipped, including a refrigerator and dishwasher. The spiral staircase leads to the second floor with three impassable rooms, where there is also a bathroom with a corner bathtub, a second separate toilet and a utility room with a washing machine and dryer. The second floor is designed as a loft. Heating is provided by the combined Junkers gas boiler, which is controlled by a programmable thermostat.

The enclosed courtyard with grown trees and maintained greenery is ideal for relaxation. In the immediate vicinity there is a tennis and football field and several parks with children's playgrounds, a cycle path that runs along the Rokytka River to the city center, several restaurants, within walking distance shopping malls Galerie Fénix and the Harfa Gallery, the O2 Arena, a large number of small shops and services, banks, health facilities, schools and nurseries and all types of public transport - metro, trams, buses and trains.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519338
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 9. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha130
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.