Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 87 m² bez realitkyDittrichova, Praha - Nové Město

Dittrichova, Praha - Nové Město
Cena12 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 54 666 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Představujeme Vám projekt DITTRICHOVA 4, luxusní bydlení v centru Prahy.

Projekt nabízí pouze 12 bytových jednotek, proto nás neváhejte kontaktovat na osobní prohlídku.

Jako developer Vám nabízíme ke koupi kompletně rekonstruovaný byt 3+kk, 86,9 m2, v exkluzivním secesním domě, v Praze 2.

Byt je situován ve 4. podlaží s výtahem. Konkrétně se jedná o jednotku č. 8, která disponuje dvěma ložnicemi orientovanými na západní a východní stranu, dvěma koupelnami (vana, sprcha), obývacím pokojem s kuchyní a technickou místností. Vše je dokončeno v nejvyšším standardu.

Mezi vybavení patří kapilární vytápění (bez radiátorů), koupelnové obklady Villeroy & Boch, zařizovací předměty značky Laufen a nové repliky špaletových oken.

Dům se nachází na území historické části Prahy 2, na pravém břehu řeky Vltavy. Procházky kolem řeky, farmářské trhy, náplavka, návštěva Tančícího domu či Galerie Mánes, park Žofín s dětským hřištěm a šlapadly v letní sezóně, to jsou jen některé z výčtu aktivit, které tato lokalita nabízí.

Kompletní nabídku bytů najdete na stránce www.dittrichova4.cz

We are introducing our new project DITTRICHOVA 4 and would like to invite you for the Opening day on 23rd May, from 3 p.m. until 7 p.m.

The project offers only 12 residential units for sale, so don´t hesitate to visit us soon!

The brand new flat 3+kk, 86,9 sq.m. is situated on the 4th floor with a lift. The flat consists of two separate bedrooms with west and east orientation, living room with kitchen, two bathrooms (shower, bath tub) and a utility room. All designed and built in the highest standards.

Capillary heating (no radiators system), bathroom fittings Villeroy & Boch and Laufen, and many more details which will make your life easier.

The street is located in the historical part of Prague 2, on the East bank of the Vltava river. Walking distance to the river, farmer's markets, boat trips, a visit to the Dancing House or the Manes Gallery, Žofín Park with a playground, and pedal boats in the summer are just some of the activities that this site offers.

For complete information visit www.dittrichova4.cz/project

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519478
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha87
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.