Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyNad Přehradou, Praha - Horní Měcholupy

Rezervováno
Nad Přehradou, Praha - Horní Měcholupy
Měsíční nájemné15 610 Kč

+ Poplatky za služby3 689 Kč
+ Vratná kauce31 220 Kč


Nový 2+kk 61,6 m2 včetně zastřešeného balkonu 6,9 m2 ve vynikající lokalitě Nad Přehradou 765. Byt je nepoužitý, vše nové, k dlouhodobému pronájmu, NEKUŘÁCKÝ, podmínka BEZ ZVÍŘAT. Situován ve 3. patře, které je díky garážím výškově o patro výše a balkon je nasměrován do nepřístupné zóny oddělené plotem. Pohodlný bezbariérový vstup a bezklíčové odemykání vchodu, prostorný výtah, kočárkárna. PRE stanovila vyšší zálohu na elektřinu pro první období, následně bude upravena podle Vaší spotřeby. To je důvodem vyšších měsíčních poplatků, které budou v září 2018 přehodnoceny.

LOKALITA: Dům má reprezentativní vstup i okolí (zeleň, noční osvětlení atd.) a jde o poslední stavbu ve velmi klidné a neprůjezdné lokalitě přímo u atraktivního lesoparku s Hostivařskou přehradou. Ideální pro milovníky sportu, osoby vyhledávající klid a pohodu i pro rodiny s dětmi. Bezprostřední blízkost nádherného lesoparku vybízí k dlouhým procházkám, jízdě na kole či in-line bruslích a v zimě k bruslení na ledu přehrady či sáňkování. Okna a balkon směřují do vzrostlého lesa, před kterým se nachází relaxační zóna se vstupem na čip - stolní tenis, venkovní posezení s grilem, pitná fontána, dětské hřiště, lavičky. Odsud je přímý vstup do lesoparku.

OBČANSKÁ VYBAVENOST je kompletní - dokonalé spojení přírody s městkou infrastrukturou představuje ideální místo k bydlení. Nedaleko jsou veškeré služby potřebné ke každodennímu životu: Pošta, poliklinika, lékárna, banka, bankomat, obchody, restaurace, ZŠ, MŠ, policie. Blízko jsou k dispozici sportovní areály - tenisové kurty, minigolf, fotbalové hřiště, plavecký bazén, 9-ti jamkové golfové hřiště a další.

DOPRAVNÍ SPOJENÍ je ideální - za 10 minut na metru. 2 minuty chůze jsou autobusové zastávky Bolevecká a Livornská - autobusem se lze dostat na metro Háje (8 minut) nebo Skalka (15 minut). Nádraží Hostivař 8 minut.

VYBAVENÍ - byt tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem se sklokeramickou deskou, troubou s grilem a horkým vzduchem, přípravou pro myčku, mikrovlnnou troubu a lednici. Dále ložnice s kobercem, koupelna s vanou, WC, umyvadlem, zrcadlem a přípravou pro pračku. Do samostatné prostorné komory je vstup z chodby, stejně jako do ostatních místností. Z obývacího pokoje je vstup na balkon, který poskytuje užitečný zastřešený prostor s krásným výhledem. Na oknech jsou celostínící horizontální interiérové žaluzie. Možnost UPC nebo AIM - internet, chytrá TV, telefon.

PARKOVÁNÍ zdarma v okolí domu. Nabízím pronájem místa v bezpečné garáži naproti domu za 1 600 Kč / měs. nebo zastřešené uzamykatelné stání přímo u vchodu do domu za 1 000 Kč / měs. Pronájem garážového ani parkovacího stání není podmínkou pronájmu bytu, ale můžete si ho sjednat současně s bytem (pokud nebude mezitím pronajato jinému zájemci).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519542
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha62
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.