Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 59 m² bez realitkyOstrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Vratná kauce24 000 Kč


Hledáte k dlouhodobému pronájmu reprezentativní, plně zařízený, manažerský byt přímo v centru Ostravy? Rád vás pozvu na prohlídku bytu 2,5+kk o velikosti téměř 60 m² v domě situovaném přímo naproti Stodolní ulice, ovšem se zachováním naprostého klidu, kdy velkou výhodou bytu je situování obou pokojů do klidného vnitrobloku s nádherným výhledem na věže Katedrály Božského Spasitele. Genius loci tohoto bytu ještě umocňuje další velká výhoda a tou je soukromí, jelikož na patře nesousedí s žádným dalším bytem.

Byt prošel nákladnou rekonstrukcí, dispozičně je bezvadně řešený a je plně vybaven moderním zařízením: velká sedací souprava, vybavená pracovna, kuchyně Hanák, spotřebiče značky Electrolux: myčka ,pračka, sušíčka, lednice, mikrovlnná trouba. Klimatizační jednotka v ložnici. Byt má samostatnou toaletu a koupelnu, dva neprůchozí pokoje, šatnu, komoru a výborně řešenou pracovnu na prostorné chodbě, čímž se zachovala vzdušnost a ničím nenarušila prostornost obou obytných místností. Dům nemá výtah. Cena nájmu je uvedena bez energií, vratná kauce 2x měsíční nájem. V okolí najdete vše potřebné ke komfortnímu životu - ZŠ, MŠ, restaurace, obchody, pošta, zastávka MHD je hned před domem. Pokud vás tento byt zaujal, neváhejte mě kontaktovat. Prohlídky možné po dohodě. Byt je k dispozici od 1.1.2021. Cena za pronájem 12000 + energie (elektřina, plyn), jenž si pronájemce přepíše na sebe.Vratná kauce je 24000,- Kč. První nájem se platí při předání bytu hotově spolu s vratnou kaucí. Celkem potřebujete 36.000,- Kč, aby jste se mohli nastěhovat. Doba pronájmu min. 1 rok, nutno doložit pracovní smlouvu. Majitel si vyhrazuje právo na výběr nájemníka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519575
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 2022
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha59
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 50 m (1 min)
PoštaOstrava 1
🚶 332 m (4 min)
ObchodMůj obchod
🚶 46 m (1 min)
BankaOberbank
🚶 124 m (1 min)
Restaurace
🚶 93 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 65 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola Ostrava, Matiční 5
🚶 497 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Ostrava
🚶 300 m (4 min)
SportovištěZábavní centrum Hornik
🚶 481 m (6 min)
Hřiště
🚶 435 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.