Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 62 m² bez realitkySvojsíkova, Teplice - Teplice, Ústecký kraj

Rezervováno
Svojsíkova, Teplice - Teplice, Ústecký kraj
Cena1 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 665 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


!!! RK NEVOLAT !!!

Prodám družstevní podíl v SBD Mír. Byt je situován ve velmi dobré a klidné lokalitě Svojsíkovy ulice. (5 minut pěšky od centra) V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost (škola, školka, nemocnice, večerky, hřiště atp.)

Jedná se o kompletně zrekonstruovaný byt v prvním nadzemním podlaží. Od vchodu do domu je do bytu pouze 6 schodů, ale protože byt je situován na druhou stranu domu, ze strany oken a balkonu je podlaha bytu cca 3 metry vysoko. Byt je o rozloze 60 metrů čtverečných. Dispoziční řešení je 3+1 s menším balkónem. Dům je po rekonstrukci střechy, fasády, zateplení a oken.

V 8/2014 v bytě proběhla kompletní a nákladná rekonstrukce. Nově byl řešen přívod a rozvod elektřiny, vody a odpadů. Dělalo se také odhlučnění stěn, které jsou nově obloženy sádrokartonem. Sníženy stropy v kuchyni, koupelně, ložnici a chodbě. Také byly vyměněny všechny radiátory. Nově se změnila dispozice kuchyně,koupelny a WC. Proběhla také renovace původních, dřevěných parket. Byt je kompletně vybaven úsporným LED osvětlením.

Kuchyně: instalována nová na míru vyrobená veliká kuchyňská linka s moderními spotřebiči a LED podsvícením (indukční deska, vestavěná trouba, myčka a mikrovlnka).

Koupelna: moderně designové obklady ve kterých je zasazena rohová vana se zástěnou. Instalováno široké umyvadlo se skříňkou. Je zde navíc ještě druhá vertikální skříňka a pračka.

Obývací pokoj: dominantním prvkem je červený rohový sokl. Rohová rozkládací sedací souprava umožňuje přespání návštěv.

Ložnice: disponuje velkou manželskou postelí z masivu, namíru vyrobených nočních stolků, komody a vestavěné skříně. Navíc je zde držák na TV pro sledování z postele.

pracovna: pokoj je jednoduše vymalován na bílo. Možno jej změnit na dětský pokoj.

chodba: prostor je inteligentně vyřešen na míru vyrobenými posuvnými dveřmi a vestavěným vertikálním i horizontálním botníkem. Navíc je zde umístěn věšák. Chodba je vybavena nočním 5W permanentním osvětlením s časovačem.

Po rekonstrukci bylo provedeno veškeré nutné technické a administrativní schválení ze strany SBD. Rekonstrukce je plně legální. K bytu náleží sklepní prostor. Ten byl taktéž opraven a hlavně vybaven policemi a nedobytnými mřížemi pro uložení i dražších jízdních kol.

Vybavení bytu možno za příplatek přenechat (sedačka, obývací stěna, komody, koupelnové doplňky atd.) Celkové měsíční náklady na byt: nájem SBD - 1500 , elektrika cca - 500, voda a topení cca - 1500, internet - 500

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519593
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.