Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 23 m² bez realitkyBožetěchova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Božetěchova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Cena1 925 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 164 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám více bytů 1+kk (23m2 + 5m2 balkon) na ulici Božetěchova 102, Brno. Byty se nacházejí v různých patrech orientovány buďto do ulice Božetěchovy (západ) nebo do ulice Sportovní (východ). Byt je plně vybavenéýkompletně novým nábytkem v dekoru dřeva (doplňky nejsou součástí vybavení bytu). Byt má kuchyňskou linku s vestavěnou lednicí, sklokeramickou dvouplotýnkou a digestoří. V koupelně se nachází sprchový kout, toaleta, umyvadlo, topný žebřík a pračka(ne ve všech). V bytě je dále přípojka na internet a kabelovou televizi od společností UPC a O2. Celá budova je po kompletní rekonstrukci z roku 2008. Dům je v klidné oblasti s dobrou občanskou vybaveností (lékárna, obchody, restaurace), blízko VUT, IBM a s výbornou dostupností MHD do centra města. Celkové náklady včetně fondu oprav jsou 1900 Kč. Výborná investiční příležitost nebo jako startovací byt. Prodej bez provize. RK prosím nevolat.

I offer for sale bright studio flats (23 m2 + 5m2 is balcony) on street Božetěchova 102, Brno. Flats are fully furnished with brand new furniture in wooden design (see pictures. Accessories are not included), kitchen unit with built-in fridge, hot plates and hood. In the bathroom are shower, sink, toilet, heater and washing machine. In the flat is internet connection from UPC and O2.

It is conveniently located close to Technical Park, VUT University and IBM and with easy access to public transport. Total utilities with fund of repairs are CZK 1 900. It is a good investment opportunity or as starting flat for young people.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519817
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha23
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.