Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyPardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Určeno ke spolubydlení
Pardubice - Pardubice, Pardubický krajVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč
+ Vratná kauce45 000 Kč


Pronájem dvou místností po dvou , zařízení nové postele , matrace i přikrývky. V každé místnosti televize , drátový i bezdrátový internet bez omezení dat,kuchyň ,nová myčka na nádobí , nový sporák,východ na balkón,koupelna včetně nové pračky,chodba s vestavěnými skříněmi,šatna,prostorná místnost jako sklad ,možno např. s kolem až do uzamykatelné chodby pro dva byty ev. do skladu , vše bez bariér, dva prostorné výtahy dlouhé 2 m , 10 patro ze 14.

Byt má novou klimatizaci.Ostatní podmínky dohodou. Nájemné 3500 Kč / měsíc/ 1 nájemník + část připadající na náklady /el. energ. topení plyn , částka na údržbu./Náklady jsou velmi nízké. Nejvhodnější je ubytování pro studenty ,ev pro solidní zahraniční dělníky. Všude je blízko , MHD staví před domem , stravování je do 100 m s výběrem z několika kategorií.V době podání inzerátu je byt volný.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519818
Dispozice3+1
Podlaží10
Typ budovyPanel
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.