Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyHornoměcholupská, Praha - Hostivař

Hornoměcholupská, Praha - HostivařVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 1+kk o výměře 30 m2. Byt se nachází ve 4.patře bytového komplexu úspěšného developerského projektu Ocean Club, cílem kterého je vytvoření bydlení pro mladé, studenty anebo i aktivní seniory.

Byt nabízí prostornou vstupní chodbu, ve které je vestavěná šatní sříň s bohatým úložným prostorem. Dále koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Kuchyň je propojena s obývacím pokojem, kde je k dispozici lednice, varná sklokeramická deska, digestoř. Obývací místnost poskytuje komfortní kombinaci denní a noční části. Rozkládací pohovka pro 2, židle a rozkládací jídelní stůl, který je možné využít i jako pracovní. Z obývací místnosti je východ na balkon s výhledem do ulice. K bytu náleží i sklep.

V ceně nájmu je 10 000 Kč plus energie (2 500 Kč).V době nájmu jsou nájemci k dispozici i společné prostory, které může využívat neomezeně. Na chodbě, jen pár kroků od bytu se nachází velká společná kuchyň (varná deska, elektrická trouba, digestoř, varná konvice) a prádelna (sušička, pračka). Komfortní bydlení doplňuje fitness, které je v přízemí budovy a restaurace, která je hned vedle vchodu do budovy. Na střeše je k dispozici terasa s lehátky, kde je možné odpočívat a grilovat. V bytovém komplexu funguje nonstop recepce a před komplexem je bezproblémové parkování.

Hostivař nabízí veškerou občanskou vybavenost, škola, školka, pošta, lékař, obchodní centrum VIVO, LIDL, pivovar Hostivař, přehrada Hostivař, cyklostezky.

We offer for rent flat 1 + kk with an area of ​​25 m2. The apartment is located on the 4th floor of a residential complex of successful development project Ocean Club, which aims to create housing for young, students or active seniors.

The apartment offers a spacious entrance hall with a built-in wardrobe with rich storage space. Bathroom with shower and toilet. The kitchen is connected to the living room, where there is a refrigerator, ceramic hob, hood. The living room provides a comfortable combination of day and night. Sofa bed for 2, chair and fold-out dining table, which can also be used as a work desk. The living room has an exit to the balcony overlooking the street. The cellar also belongs to the apartment.

The rent includes energy. Internet is solved by the tenant separately. At the time of the lease the tenants are also available common spaces, which can be used unlimited. In the corridor, just a few steps from the apartment there is a large common kitchen (hob, electric oven, hood, kettle) and laundry (dryer, washing machine). Comfortable living is complemented by a fitness center on the ground floor of the building and a restaurant right next to the entrance to the building. On the roof there is a terrace with sun loungers where you can relax and grill. There is a nonstop reception in the apartment complex and there is trouble free parking in front of the complex.

Hostivař offers all civic amenities, school, kindergarten, post office, doctor, VIVO shopping center, LIDL, brewery Hostivař, Hostivař dam, cycle paths.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519922
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.