Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyMarina Island, Sanderova 1616, Praha - Holešovice

Marina Island, Sanderova 1616, Praha - HolešoviceVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Majitel nabízí pronájem plně zařízeného bytu 2KK 54m2 v komplexu Marina Island s 24/7 recepcí a ostrahou, kamerovým systémem, vlastním relaxačním areálem v zeleni, podzemním parkováním. Byt je ve 2NP s balkonem na západ. Interiér tvoří ložnice s manželskou postelí, komodou a skříní s výhledem do areálu, obývací pokoj se sedací soupravou, obývací stěnou s TV a plně vybavenou kuchyní a jídelním prostorem, koupelna s vanou společná s WC a vstupní chodba. Balkon je přístupný z obou hlavních místností a je vybaven zahradním nábytkem.

Dřevěné podlahy, dlažba, francouzská okna s předokenními žaluziemi na pohodlné elektrické ovládání z místnosti, bezpečnostní vstupní dveře, pračka, myčka, indukční deska, horkovzdušná trouba, digestoř, lednice s mrazákem. V ceně je zahrnuto využití samostatného zděného sklepa 4m2 a 1x garážové stání. Součástí projektu je dále privátní zahrada, fitness pro obyvatele komplexu, parkování pro hosty, možnost využití prádelny, místa na grilování, půjčovna kol, podél komplexu vede cyklostezka do Tróje. Možnost dlouhodobého pronájmu. Pro plátce lze uplatnit odpočet DPH (21%) není zahrnuto v ceně a vystavit faktury. Kontakt email:florentia@seznam.cz

The owner offers rent a fully furnished apartment of 2KK 50m2 in the complex Marina Island with 24/7 reception and security, camera system, own relaxation area in the green, underground parking. The apartment is on 2nd floor with a balcony to the west. The project is located on the Holešovice peninsula, in a very quiet and fast developing part of Prague 7, with a fast connection to the center and full civic amenities in the immediate vicinity. A few minutes by tram to Palmovka, Nádraží Holešovice and Vltavská metro stations.

The interior features a bedroom with a view of the grounds, a living room with a fully equipped kitchen and a dining area, a bathroom with a bathtub shared with a toilet and a corridor. The balcony is accessible from both main rooms and is furnished with garden furniture.

Wooden floors, tiled floors, French windows with front window blinds for comfortable electrical control from the room, safety entry door, washer, dishwasher, induction board, hot-air oven, hood, fridge / freezer. The price includes the use of a separate brick cellar of 4m2 and 1x garage parking space. Part of the project is a private garden, parking for guests, possibility of using the laundry, grilling, bicycle rental, cycling path to Troja along the complex. Electricity can be paid separately by transfer to you. Possibility of long-term lease. For the payer, deduction of VAT (15%) is not included in the price and invoices are issued.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu519931
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2020
Podlaží2
Typ budovyOstatní
VytápěníVzdálené
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 5 minut autem
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDPřístav Holešovice
🚶 665 m (8 min)
PoštaExpress parcel system
🚘 2 287 m (6 min)
ObchodVečerka
🚶 790 m (9 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 289 m (6 min)
Restauracebanh-mi-ba
🚶 591 m (7 min)
LékárnaNa Maninách
🚘 1 813 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola T. G. Masaryka
🚘 2 525 m (9 min)
Mateřská škola
🚘 2 307 m (6 min)
SportovištěSquash Holešovice
🚘 1 816 m (5 min)
Hřiště
🚶 346 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.