Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 96 m² bez realitkySvojsíkova, Mladá Boleslav - Debř, Středočeský kraj

Svojsíkova, Mladá Boleslav - Debř, Středočeský krajVybaveno
Cena4 840 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 762 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout k prodeji elegantní moderní novostavbu v těsné blízkosti lesoparku Radouč v Mladé Boleslavi.

Nabízíme na prodej byt 3+kk se slunnou terasou v Mladé Boleslavi - Na Radouči.

K bytu (80 m2) náleží terasa (cca. 16 m2), sklepní kóje a parkovací stání.

Byt je slunný, orientovaný na západ. Francouzskými okny se vstupuje na terasu. Výhled je do klidové zóny na chráněnou krajinnou oblast Radouč.

Dispozice bytu: ložnice, dětský pokoj, obývací pokoj se zařízenou kuchyní, chodba, šatna, prostorná koupelna a samostatný záchod.

Umístění bytového domu poblíž lesoparku Radouč a výhledu do zeleně Vám zajistí klidné bydlení s dobrou dostupností na dálnici D10 (30 minut do Prahy-Černý most, 25 minut do Liberce). Nabízený byt má užitnou podlahovou plochu 80 m2, terasa 16m2 a nachází se v novostavbě cihlového domu s velmi zajímavým interiérem. Jedná se o nízkoenergetický dům.V těsné blízkosti domu se nachází kompletní občanská vybavenost, supermarket Albert a OBI, dále pak zastávka MHD, 3-4 minuty chůze škola, obchody TESCO, PENNY, lékaři atd. Jedná se o moderní, komfortní rodinné bydlení pro ty, kteří vyhledávají klid a v blízkosti domu zeleň. Doporučuji prohlídku!

Nadstandardním vybavení obklady, na míru kvalitní moderní kuchyňská linka s elektrospotřebiči (záruka oresi),dveře SAPELI dýha americký dub, podlahy BLANKET a venkovní žaluzie SOMFY na dálkové ovladaní, na druhé straně bytu venkovní rolety.

Byt se nabízí s kompletní kuchyňskou linkou vč. spotřebičů a obyvaci stenou ktera je sladena s kuchyni.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520008
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha96
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.