Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 64 m² bez realitkyAntonína Dvořáka, Most - Most II, Ústecký kraj

Antonína Dvořáka, Most - Most II, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena1 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 319 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 3+1 v osobním vlastnictví o výměře 64 m2, v cihlovém domě se zahradou ve vyhledávané lokalitě města Most, v horní části ul. Antonína Dvořáka. Jedná se o dům, který má pouze tři vchody a tři obytná patra. Díky malé koncentraci obyvatel je proto dům klidný, čistý, v domě není ani jedna problematická rodina. Jsou zde velmi dobré sousedské vztahy. Nachází se přímo u 7. základní školy, což je velkou výhodou pro rodiče s malými dětmi. Děti mohou chodit samy bezpečně do školy a ze školy a hrát si na vlastní velké zahradě.

Dům má nová plastová okna, vchodové bezpečnostní dveře, SVJ nyní připravuje zateplení a novou fasádu. Kolem domu je udržovaný oplocený zatravněný pozemek s posezením. Na pozemku je vlastní oplocené parkoviště s pojezdovou bránou na dálkové ovládání, proto parkování není problém ani ve večerních hodinách.

Byt je po celkové rekonstrukci před třemi lety. Nově vybudované podlahy jsou pokryté vinylovým povrchem v celém bytě, v předsíni a koupelně je moderní zátěžová a protiskluzová dlažba.

Při vstupu do bytu je předsíň s malou šatnou a zrcadlem. Po levé straně se nachází obývací pokoj, kterým se prochází do prostorné ložnice. V ložnici je vestavěná skříň. Z předsíně se přechází do kuchyně. V kuchyni je kuchyňská linka ve tvaru U a jídelna. V lince je vestavěná myčka zn. Bosh, elektrická trouba, sklokeramická deska, mikrovlnná trouba a lednice. Z kuchyně se vstupuje do prostorného dětského pokoje.

V koupelně je rohová vana a umyvadlo se skříňkou. Nabízí dostatek prostoru pro pračku i sušičku a je příjemným relaxačním místem. Toaleta je oddělená. V koupelně i na toaletě je okno.

Ze všech oken je příjemný výhled do zeleně. Byt je slunný, ráno svítí slunce do koupelny a odpoledne svítí do všech obytných pokojů. Díky cihlové konstrukci domu je v bytě i v létě příjemně.

Po dohodě je možné přenechat vybavení.

Veškerá občanská vybavenost je poblíž, centrum je vzdáleno deset minut chůzí. Dům je v těsné blízkosti 7. základní školy, která patří mezi nejlepší základní školy v Mostě. Na školním hřišti a v tělocvičně školy je možné sportovat (tenis, fotbal). Cca 10 minut chůze je gymnázium. V docházkové vzdálenosti je dostatečný výběr kvalitních restaurací a kaváren (Čínská restaurace v Luně, Nautico, Strop Steak Bar, Blue Café). V blízkosti je také nákupní centrum u OBI s drogerií a supermarketem Billa.

Právní servis zajistíme na vlastní náklady. V žádném případě nemáme zájem o služby realitních kanceláří.

Kontaktní e-mail: Jana.Sykorova06@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520018
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha64
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.