Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu • 3094 m² bez realitkyNa Staré cestě, Jeneč - Jeneč u Prahy, Středočeský kraj

Na Staré cestě, Jeneč - Jeneč u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 990 000 Kč


Přímý majitel Vám nabízí ke koupi dvougenerační dům se zahradou a dvěma stavebními parcelami v Jenči u Prahy. Vhodné i pro menšího developera. -) Šlo by ještě dělit na 3 nebo 4 parcely. Upřednostňuji prodej celku a to do konce května, dále budu nabízet po částech.

Dům: Největší devizou této nemovitosti je velice příjemné a klidné místo, okraj obce mezi starou a novou zástavbou, kdy dále se již nebude stavět. Ihned jste v přírodě, alejí hrušní a větrolamy po rovině až do kláštera Hájek. Rády využívají cyklisté, běžci, pejskaři a maminky s kočárky.

Další výhodou je, že nemovitost má velký potenciál v prostoru, 2x 4+1, sklep a možno ještě dodělat prostory v podkroví, z celkové velikosti pozemku 668 m2 je zastavěno 128 m2, zbývá tedy dostatek místa pro garáž, posezení, záhonky i bazén.

Soukromí zaručují zejména dostatečné odstupy od sousedů, vyšší terén vůči příjezdové komunikaci, zděné hradby a vzrostlé stromy.

Zahrada i dům je průběžně udržovaný, zánovní dřevěná okna a vstupní dveře, vodárna, plynový kotel, 2 el.bojlery, 3 komíny a krbová kamna, jinak k rekonstrukci a úpravám dle vlastních představ - kompletní stavební dokumentace k dispozici. Přízemí obyvatelné ihned, další úpravy lze realizovat postupně.

Všechny sítě zavedeny, plynové topení, kanalizace, veřejná voda stočena na pozemku, dosud je využívána studna. Nepoužívaný septik možno využít na záchyt vody ze střechy.

Parcely: Naprosto klidné místo se vzrostlou zelení mimo veřejnou komunikaci a pohledy kolemjdoucích. Velikosti - 917 m2 obdélníková a 1176 m2 trojúhelníková + vlastní přístupová cesta 333 m2 o šířce 6,5 m a délce 50 m od obecní komunikace. Viz.poslední foto. Sítě možno vést kratší trasou cca 25 m.

V místě školka, škola, obchod, tři restaurace a kavárna, benzínová stanice, zahradní centrum, fotbalové hřiště (velice aktivní-hlavně s dětmi), sportovní hala, knihovna, rybáři a další.

Velice dobře vybavené jsou 2km vzdálené Hostivice, kde jsou i lékaři specialisté, Gymnázium, obchody Penny, Kik,Tesco ,Lidl a Iceland a mnoho služeb malých živnostníků.

Dopravní dostupnost: Praha 5km,MHD bus 306 na Zličín 15min., na D5 do Rudné 8km-11min. Z domu do Berouna 20min., do Plzně 52min., za obcí prochází D6 z Prahy do KV.

Jednání o ceně a podrobnosti při prohlídce, na kterou Vás srdečně zvu.

Mnoho let jsem pracovala v bance, mohu pomoci s financováním.

Dle zákona hospodárnost G

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520035
DispoziceOstatní
Plocha pozemku3 094
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha3 094
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.