Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 89 m² bez realitkyV Cibulkách, Praha - Košíře

Rezervováno
V Cibulkách, Praha - KošířeČástečně vybaveno
Cena7 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 275 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Slunečný Byt 3+1 v cihlovém domě v lokalitě Košíře-Cibulka k prodeji. Obytná plocha bytu je 82m2, sklep 8,50m2, vlastní zahrada 112m2, plus spoluvlastnický podil na půdním prostoru s možností rozšíření bytové jednotky.

Byt prošel rekonstrukcí v roce 2014, je zde nový plynový kotel, nová dřevěná podlaha, nové rozvody elektřiny. Byt je částečně vybavený .Dispozice bytu jsou: samostatná kuchyně se spíží,/komorou, vstupní chodba s vestavěnou skříní, samostatné WC, obývací pokoj, dětský pokoj ,ložnice se vstupem do koupelny. Byt se nachází v klidné části Prahy 5- Košíře, s výbornou dostupností na metro Anděl. Základní škola, školky, restaurace, sportovní hřiště (tenis, fotbal, squash, lesopark Cibulka) v pěší dostupnosti.

A sunny flat 3+1 in a brick villa house in a quiet neighborhood in Kosire for sale (89m2) with its own garden (112m2), Including co-ownership of a roof space with a potential of enlargement of the flat . Private ownership, partially furnished (kitchen, bathroom, built-in wardrobes), with a new gas boiler, new wooden floors, renovation made in 2014.

Ideal for family living, close to Andel METRO and amenities ( 3 kindergardens, school, CIbulka forest area, doctors, sport facilitites: tenis, squash, footbal field).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520170
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha89
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.