Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 85 m² bez realitkyU Vršovického nádraží, Praha - Vršovice

U Vršovického nádraží, Praha - VršoviceČástečně vybaveno
Cena6 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 718 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný slunný byt 4kk 69m2+ sklepní prostor/pokoj 16m2 ve zvýšeném přízemí v super lokalitě Prahy Vršovic. Z bytu je krásný výhled do zeleně parku U Vršovického nádraží, je asi 200m od mateřské školky,100m do základní školy, 400m do supermarketu Lidl, 600m od pošty, 100m na nádraží a 50m na zastávku tramvaje.

Byt momentálně prošel kompletní rekonstrukcí a je v plánu v něm vybudovaný: obývací pokoj s kuchyní ( 23m2 ) se zabudovanou kuchyňskou linkou, dětský pokoj (9m2), extra toaleta se sprchou (3,5m2 ), vstupní hala (4,5m2), ložnici s vlastní koupelnou (21m2 ), pracovnu (8m2). Dispozice bytu a zařízení je navržrno architektem tak, aby byl maximálně využitý každý prostor.

Jsou zde nová dřevěná eurookna s bezpečnostními a protihlukovými skly a interiér je řešen ve vysokým standardu (dřevěné parkety, designové dveře, vestavěný nábytek, apod).

Sklepní prostor/pokoj o velikosti 16 m2 s oknem do vnitrobloku prošel také kompletní rekonstrukcí včetně nové podlahy, rozvodů atd., s možností využití jako pracovny, vinotéky anebo pánské trucovny.

Do bytě byly provedeny veškeré nové rozvody, a to nejen plynu + nového plynového kotle, ale i vody a elektriky.

Pro představu přikládám několik fotek bytu. Družstvo plánuje převod do osobního vlastníctví za cca 2 roky. Anuita je uhrazena, na bytě nevázne žádný dluh. Nynější výhoda pro kupujícího je, že šetří daň z převodu nemovitostí.

RK prosím nevolat

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520171
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha85
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.