Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 19 m² bez realitkyKoněvova, Praha - Žižkov

Určeno ke spolubydlení
Koněvova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce13 500 Kč


Please scroll down for english description

Pronajímám samostatný neprůchozí pokoj v zařízeném bytě na adrese Koněvova 124, Praha 3 – Žižkov.

Byt: 3+1, 70m2, 4. patro z 6ti s výtahem. Všechny pokoje jsou neprůchozí. V bytě byla před měsícem dokončena celková rekonstrukce: Nová koupelna, toaleta, kuchyň, okna, dveře, podlahy, elektřina, malba. Byt je světlý a klidný, všechna okna jsou orientována na jih a do vnitrobloku. V bytě je dostupný vysokorychlostní internet. Byt je vybaven novou pračkou, velkou ledničkou, myčkou, indukčním sporákem a horkovzdušnou troubou.

Pokoj: Samostatný, neprůchozí pokoj o velikost 19,1m2 (3,55m x 5,4m) s nově nabroušenou parketovou podlahou. Pokoj není zařízen. Pronajímatelem pokoje je přímo vlastník bytu.

Lokalita: Skvělá občanská vybavenost a napojení na veřejnou dopravu. Zastávka tramvaje Ohrada 20m od vchodu do domu (Tramvaje 1,2,5,6,7,11, 13, 23, 26), výborné spojení do centra. Supermarket Lidl 50m od vchodu. V okruhu 100m jsou banky, restaurace, lékárny, kino Aero, posilovna, několik večerek. 3 minuty chůze je velký park Vítkov, kde se dá chodit běhat, cvičit do venkovní posilovny atd.

Spolubydlící: V ostatních pokojích bydlí dva pracující lidé (jeden kluk a jedna holka), kteří nedávno dokončili školu.

Podmínky: Pokoj je dostupný ihned. Pokoj se pronajímá pouze jednotlivci - Ideálně studentovi/studentce nebo člověku po škole. Celý byt je nekuřácký a nejsou v něm povoleni domácí mazlíčci. Pokoj se pronajímá na 12 měsíců, následně se smlouva vždy o 12 měsíců prodlužuje.

Finanční podmínky: Pokuj se pronajímá za 7000 Kč na měsíc + 2000 Kč fixní poplatky. V ceně je zahrnut nájem pokoje, poplatky za správu domu, poplatky za teplo a teplou vodu, poplatky za internet. V ceně není zahrnuta elektrická energie, která se používá pouze na svícení a na vaření. Odhaduji ji tedy 350 Kč měsíčně na osobu. Záloha je požadována ve výši 1,5x celkového měsíčního nájmu.

Prohlídky: Prohlídky jsou možné dne 2. and 3.6.2018 v 16:00 – 20:00

Kontakt a dotazy: Případné dotazy prosím směřujte na Richarda Svocáka, jednoho ze současných nájemníků bytu na čísle: +421 948 101 108 popřípadě na emailu: rsvocak@gmail.com

ENGLISH

Room for rent in newly refurbished flat on Konevova 124, Prague 3

Flat: 3+1, 70m2, 4. floor out of six (with an elevator). Each bedroom has its own entrance from kitchen/hall. The flat has been fully refurbished in 2018: New bathroom, toilet, kitchen, windows, doors, floors, electric wirings and wall paint. The flat is sunny and peaceful with all windows facing the yard. There is high speed internet available in the flat. Flat is equipped with brand new washing maschine, fridge, dishwasher, cooker and oven.

Room: 19,1 m2 room with separate entrance from the kitchen/hall (3,55m x 5,4m) and newly refurbished wooden floor. The room is not furnished.

Location: Great location with regards to both public transport and availability of shops/services. Tram stop Ohrada is 20m from building entrance (Trams 1,2,5,6,7,11, 13, 23, 26) offering great connection to center of Prague and elsewhere. Buses are also available. Lidl supermarket is 50m from building entrance. In the radius of 100m are several banks, pharmacies, restaurants, cinema, fitness and other services. Vitkov Park, which offers outside gym and great place for running is 3m away by foot.

Flatmates: Flatmates are 2 young professionals (girl and boy), who recently finished university

Conditions: The room is available immediately. The room will be rented to one person only, ideally a student or young professional. The whole apartment is non-smoking and pet-free. The room will be rented for 12 months period with an intention to prolong the contract thereafter.

Financial conditions: The rent is 7000 CZK p.m. + 2000 CZK p.m. in fixed fees. The amount includes: rent, building fees, heating, hot water, internet. The amount excludes electricity fees of which the contract is transferred to one of your roommates. The electricity is used only for lighting and cooking. I assume the overall amount to be 350 CZK per month. Refundable deposit is 1,5x the monthly rent.

Visits: The room could be looked at on 2 and 3.6.2018 at 16:00 – 20:00

Inquiries: For any questions or inquiries please contact Richard Svocak, one of your future flatmates, on +421 948 101 108 or on rsvocak@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu520197
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha19
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.